Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ


Συνεργασία Δήμου Κεφαλονιάς με Tourist Press


Στα πλαίσια της περαιτέρω Τουριστικής προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς, με Πρόσκληση του Α/Δημάρχου κ.Ευάγγελου Κεκάτου , ήλθε στο Νησί ο Γενικός Διευθυντής της Tourist Press κ.Γεώργιος Ερωτοκρίτου, για διεύρυνση της συνεργασίας, με έμφαση στις θεματικές μορφές Τουρισμού.
Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχή προβολή του Νησιού στην Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού στη Γερμανία (ITB Berlin – 2016) με την καθοριστική συμβολή του κ.Ερωτοκρίτου και της Δημοσιογραφικής του Ομάδας,  διευρύνεται η συνεργασία της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Κεφαλονιάς  με την Tourist Press  στην Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό.
Στις Συσκέψεις που ακολούθησαν με Μέλη και Φίλους της Τουριστικής Επιτροπής επισημάνθηκαν τα διαρκή επικοινωνιακά οφέλη από τις στοχευμένες δράσεις προώθησης της Κεφαλονιάς στις διεθνείς αγορές.
Ακολουθεί το link όπου υπάρχει, μεταξύ των άλλων και η συνέντευξη του κ.Κεκάτου στον κ.Ερωτοκρίτου.
https://www.youtube.com/watch?v=abAR63nKCD8
Η αμέσως επόμενη προγραμματισμένη συνεργασία της Επιτροπής Τουρισμού με την Tourist Press  είναι στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στη Μ.Βρετανία (WTM London 2016) από 7 έως και 9 Νοεμβρίου, όπου ο Δήμος Κεφαλονιάς, με Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα εκπροσωπηθεί από τον κ.Κεκάτο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου