Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗς ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ,, ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

Γιατί,η συλλογιστική Σόϊμπλε, για την Οικονομική Κρίση,ηττάται στην Ελλάδα και στην Ευρώπη;
ΟΠΩς ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ,,ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΑς ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑς ΑΠΟΨΗ!

(στο τέλος ανάρτησης ηδη υπάρχουν σχολιασμοι, και επισης και  στην συζητηση στο facebook)

Ο Κωστας Δελιακης δημοσίευσε μια σημείωση.



Στην Ευρώπη,με την επιβολή των Μνημονίων , καλλιεργήθηκε η άποψη,πως τα μέτρα που περιλάμβαναν αυτά, ήταν αναγκαία,για να εξέλθει η Ελλάδα,από τις πολιτικές εκείνες,που την οδήγησαν στην πρωτόγνωρη Οικονομική Κρίση,για Ευρωπαϊκή χώρα, σε περίοδο ειρήνης.Αυτό το γεγονός,βοήθησε ,ως υπολογιστική αφορμή, που εγκλώβισε πολιτικές δυνάμεις,πίσω της,καθώς"τακτοποιούσε"ανώδυνα,σοβαρά πολιτικά λάθ...
...

2 σχόλια:

  1. Το να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για τη σημερινή άσχημη κατάσταση της Ελλάδας μέσα σε στενά πλαίσια φαινομενικών αποφάσεων και κινήσεων προσώπων, οργανισμών και κρατών, είναι κάτι αλλά μπορεί και απολύτως τίποτα.
    Η Ελλάδα εδώ και χρόνια κατάφερε να είναι ένα μπαλάκι του πινγκ - πονγκ που απλά περίμενε να φυσήξει αέρας για να την πάρει ο διάολος.
    Όταν παιζόταν χοντρό διεθνές παιχνίδι οι εκάστοτε πολιτικές μας και όχι μόνο εξουσίες κάνανε ότι δε βλέπανε, το γιατί στη κρίση του καθενός.
    Υπάρχει εδώ και χρόνια ένας παγκόσμιος οικονομικός πόλεμος και ενώ η πλάστιγγα έχει αρχίσει να γέρνει δείχνοντας τα αποτελέσματα, εμείς οι πολίτες ακόμα δεν έχουμε πληροφορηθεί που είναι τα μέτωπα ούτε καν οι αντίπαλοι.
    Η Ελλάδα με ό,τι και να πει ο κάθε Σόιμπλε (αδιάφορο πλέον) έγινε μια αποικία «μαύρων» και στο μόνο που έχει να ελπίζει είναι το κέρδος χρόνου με τη λογική ότι δεν υπάρχει και πολύ πάρα κάτω, όχι γιατί δεν υπάρχει πραγματικά αλλά γιατί δεν συμφέρει κάποιους των εμπλεκομένων στην ήδη υπογεγραμμένη νέα Γιάλτα.
    Ας κοιτάξουμε τουλάχιστον στην «ανασυγκρότηση» που ακολουθεί φυσιολογικά τους παγκόσμιους πολέμους να μη κάνουμε τα ίδια λάθη, κομμάτι δύσκολο για την παιδεία που μας έχουν εμφυσήσει βέβαια…
    Αυτά και λυπάμαι, όμως έχουμε και ένα καλό:
    Οι Έλληνες δεν πέθαναν ποτέ πουτ@νες νεκροθάφτες.

    (Φυσικά προσωπικές μου απόψεις εκθέτω).
    Χουά χα χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστουμε φιλε Αρη,, καθε αποψη σεβαστη εξαλου,, και αυτο ακριβως αναζητουμε μεσα απο αυτα τα εβδομαδιαια θεματακια,, τις Αποψεις του καθενα ωστε να κανουμε εναν ομορφο διαλογο-συζητηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή