Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ!!



ΣΕ  ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ, Η  ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠ
Ας  ξεκινήσουμε από την επιτροπή που βράβευσε το καλύτερο γκρουπ, (έλειπε ο κ. Παρίσης διότι ήταν στην Αθήνα για την υπόθεσή βιολογικού και εκπαιδευτικών θεμάτων) , και αποτελούνταν από τομ δημ. σύμβουλο  Βασ.Καμπίτση (υπεύθυνο σχολικής επιτροπής δημοτικού) διευθυντή δημοτικού κ.Δημ. Βερβέρη,, κ. Επαν. Κουστουμπάρδη Πρόεδρο δημ. κοινότητας Πόρου ,,κ. Σπυρ.Σολωμό δημ.συμβουλό (και υπεύθυνο σχολικής επιτροπής Γυμνάσιου-Λυκείου Πάστρας), και τον Αντιδήμαρχο κ. Παπαδάτο.
Το βραβείο δόθηκε  στον Σύλλογο Τζαννατων, και τον οποίο ευχαριστούμε (σαν συλλογος γονέων δημοτικού) διότι στο Συμβούλιο του Σαββάτου μας επέστρεψε το χρηματικό ποσό των 200€ που ήταν το  βραβείο....
Επίσης  Σαββατό βράδυ ο Σύλλογος Τζαννάτων  έκανε και ένα δώρο σε όσα παιδιά συμμετήχαν ,και ακολούθησαν δυναμικά και την Κυριακή στο Αργοστόλι,, ψήνοντας σουβλάκια, σαν ευχαριστήριο!!

Συνεχίζοντας Ο κύριος Βαρδάκος, συντονιστής του Αργοστολιότικου Καρναβαλιού, Ευχαριστεί όλους όσους είχαν την πρόθεση να συμμετέχουν, και λόγο βροχής δεν τα κατάφεραν. Ελπίζει και εύχεται να  υπάρξει  ίδια διάθεση και συνεργασία και του χρόνου!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου