Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Κ Ε Φ Α Λ Ο Ν Ι Τ Ι Κ Ε Σ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!



Χταποδάκι με ούζο

ΣΤΟ  ΜΠΛΚΟΚ ΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ  !  http://porosnews-sintages.blogspot.com/ 


Υλικά
1/2 ποτηρι κρασιου ουζο με άρωμα μαστίχας ή γλυκάνισο
1 κιλό χταπόδι
μαιντανο
4-5 κρεμμύδια ξερά
1 σκελίδα σκόρδο
1 φυλο δάφνης
πιπέρι άσπρο σε κόκκους
κανέλα , γλυκάνισο
1 κουταλάκι ζάχαρη
4-5 φρεσκιες τοματούλες λιωμένες ή ενα κουτάκι κον κασέ ή 1 ποτήρι χυμό τοματούλα
4-5 κουταλιές σούπας λάδι

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011


Καλοκαιρινός μπακαλιάρος με κρασί

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011


ΣΥΝΤΑΓΗ: 


Το καλοκαίρι θέλει ουζάκι και ψαράκι μεζέ στην βεράντα -ακόμα καλύτερα αν είστε στο ...
εξοχικό σας- μην σπαταλήσετε τον χρόνο σας για να κάνετε τον τέλειο μεζέ, χρειάζονται απλά υλικά και ένας φούρνος για να φτιάξετε ένα πολύ νόστιμο και απλό φαγητό.


Υλικά
2 κιλά φρέσκο μπακαλιάρο
3 ποτήρια λευκό κρασί
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
½ κούπα ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι


Εκτέλεση
1. Προθερμένετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλένετε καλά τον μπακαλιάρο, τον πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και τον περιχύνετε με τον μαϊντανό
2. Τον βάζετε σε ένα μικρό ταψάκι και βάζετε πάνω από τα κομμάτια το σκόρδο και το κρεμμύδι. Τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το κρασί και τα βάζετε στον φούρνο. Τα ψήνετε καλά και από τις δύο πλευρές.

queen.gr

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011


Χωριάτικη σαλάτα στις Πλαγιές του Αίνου;
xoriatiki_salata.jpg



Αναγνώστες

Συνεργάτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου