Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ,, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ,


2012  =   2+0+1+2  =  5


ΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ...
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ : ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1973
Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ 23+ 4+ 1973=2+3+4+1+9+7+3= 5+5+19= 10+10= 20=2 ΑΡΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΟ ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 1

Είναι ο ηγέτης με το μεγάλο πείσμα που παίρνει γρήγορα αποφάσεις γι' αυτό και πολλές φορές παρασύρεται σε λάθη, είναι το μεγάλο πείσμα του τον κάνει ν' ακολουθεί ένα δρόμο με επιμονή ακόμα κι αν είναι εσφαλμένος. Έχει πάθος και πίσω δεν γυρίζει εκτός και τον τσακίσει κάποιο αποτέλεσμα από τις αλόγιστες πράξεις του. Είναι φιλόδοξος, θεληματικός, αυθαίρετος και ασκεί μεγάλη επιρροή στο περιβάλλον του. Δίνει διαταγές και δεν παραδέχεται εύκολα (ή καθόλου) τα λάθη του. Είναι καχύποπτος και μπορεί να εξωθήσει τους συλλογισμούς του μέχρι βλακείας. Περιστοιχίζεται από πολλά άτομα λόγω της επιρροής που ασκεί γύρω του. Του αρέσουν οι κόλακες και οι κολακείες. Σαν αρχηγός αγαπάει και ενδιαφέρεται μόνο για το άτομό του και πολύ σπάνια για τους άλλους.

Ο 1 έχει απότομα ξεσπάσματα θυμού, είναι επιθετικός και συχνά ξεσπαθώνει εναντίον των άλλων γι' αυτό και του ταιριάζουν επαγγέλματα που δίνουν διέξοδο στη μαχητικότητά του. Λεφτά κερδίζει εύκολα αλλά και τα χαλάει με την ίδια ευκολία που τα κερδίζει. Ο δρόμος της ζωής του οδηγεί στην κορυφή και είναι δρόμος χωρίς επιστροφή γιατί σ' αυτόν οδηγείται από την φιλοδοξία την οποία στηρίζει με την θέληση και την αυτοπεποίθηση. Οι 1 δίνουν στην οικογένεια πολύ λίγη σημασία.
Συμβουλές: Αν ανήκετε στον Αριθμό 1 προσπαθήστε να μην ξεχνάτε και αποφεύγετε τις υποχρεώσεις σας. Να παίρνετε τις αποφάσεις σας ακούγοντας και την γνώμη των άλλων. Όταν αρχίζετε μια καινούργια εργασία που αφορά μια νέα καριέρα ή μια επιστημονική έρευνα ή μια μελέτη οικονομικών επενδύσεων για να φτάσετε γρήγορα σε αποδεκτά καλές λύσεις, μην κάνετε χρήση της φαντασίας σας και μην στηρίζετε τα μελλοντικά αποτελέσματα σ' αυτή. Στα προβλήματα και τα εμπόδια δείξτε και αποφασιστικότητα. Διαλέξτε με σωστή κρίση τους συνεργάτες σας και μείνετε αδιάφορος στις κολακείες τους. Αν οι συνεργάτες σας υπερισχύσουν με τις κολακείες τους θα σας υποτάξουν και θα καταστραφείτε. Δώστε την ανάλογη σημασία στα πρόσωπα που σας πικραίνουν όταν λένε την αλήθεια.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα του 1 είναι ο Ήλιος και το σπαθί. Ο 1 ταιριάζει και συνεννοείται εύκολα με τα γοητευτικά και επιδέξια άτομα του 3, τους ψυχοδιώκτες του 5 και τους πειθήνιους του 2 και 8.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 1,10,19, 28 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 2


Το 2 σύμφωνα με την Αριθμοσοφία παριστάνει τον ανταγωνισμό σαν διχοτόμηση της Μονάδας - Αρχής. Στην διχοτόμηση και τον ανταγωνισμό στηρίζεται ολόκληρο το δυαδικό σύστημα (= δύο αντιθέσεις) όπως η μέρα - νύχτα, φως - σκοτάδι, καλός - κακός κ.λπ. Κατά τα άλλα συμφωνούν με το περιεχόμενο του χαρτιού των Ταρό.

Οι άνθρωποι του 2 είναι γενναιόδωροι, διπλωμάτες και τόσο αμερόληπτοι ώστε πολλές φορές παίρνουν αποφάσεις ενάντια στα συμφέροντά τους. Χαρακτηρίζονται από αντιφατικές καταστάσεις γιατί ενώ είναι σύμβολο υγείας και φωτός δεν αποκλείεται η φτώχεια και ο θάνατος. Είναι αναποφάσιστοι. Τις αποφάσεις τις παίρνουν ή αφού πρώτα ζυγίσουν τα πράγματα για να βγάλουν τα υπέρ και κατά ή τελείως απερίσκεπτα. Οι άνθρωποι του 2 δεν είναι μόνο αλτρουιστές αλλά και γενναιόδωροι. Ασχολούνται με τις υποθέσεις των άλλων επίμονα σε σημείο που κινδυνεύουν να φανούν αδιάκριτοι. Οι θυσίες και η αυτοκριτική είναι το ψωμοτύρι τους γιατί κατά βάθος είναι όχι λίγο μαζοχιστές. Είναι γεμάτοι καλοσύνη, ανεκτικότητα γι' αυτό συχνά συγχωρούν τις παρεκτροπές των άλλων αφού πρώτα τους γεμίσουν με συμβουλές. Η ευγένεια που τους διακρίνει πολλές φορές παρεξηγείται από τους άλλους οι οποίοι και σε ορισμένες περιπτώσεις την καταχράζονται.
Οι άνθρωποι του 2 από την φύση τους ειρηνικοί, κοινωνικοί, καλόβουλοι, είναι δυστυχείς και οκνηροί ζούνε μέσα στον φόβο δεχόμενοι με παθητικότητα τις συνθήκες της ζωής. Δεν είναι αυτόφωτοι αλλά ετερόφωτοι γιατί ζουν κάτω από την σκιά των άλλων επειδή δεν τους ενδιαφέρει να ανέβουν στην κορυφή. Έχουν όμως και προτερήματα. Δεν στεναχωριούνται από την ήττα επειδή η νίκη λίγο τους ενδιαφέρει, είναι καλοί συνεργάτες και προσαρμόζονται εύκολα στις οποιεσδήποτε συνθήκες της ζωής.
Συμβουλές: Όσο κι αν σας φανεί περίεργο, άνθρωποι του 2 δεν μπορείτε να πάτε ενάντια στα πεπρωμένο σας. Ο 2 είναι αριθμός θηλυκός και δεν μπορεί να έχει τη ζωτικότητα του 3 και του 5. Επειδή όλα τα σφάλματα του 2 έχουν σαν πηγή την απερισκεψία πρέπει ο 2 να προσπαθήσει ν' αποφύγει αυτήν την τάση.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα του 2 είναι ο Ζυγός και η Σελήνη. Συμφωνεί με τους σταθερούς του 4, τους μυστηριώδεις του 7 και τους φιλοχρήματους του 8 ενώ πρέπει ν' αποφεύγει τους αρμονικούς του 6 και τις μεγαλοφυίες του 9 εκτός και αποφασίσει να τις υποστεί και να ζήσει στην σκιά τους όπως και με τους δυνατούς του 1.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 2, 11, 20, 29 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 3


Ο άνθρωπος του 3 είναι γεννημένος αισιόδοξος με ικανότητα γνώσης της θετικής πλευράς και των πιο θλιβερών και καταστροφικών καταστάσεων. Θα πει πάντα "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Ο 3 αντιπροσωπεύει τον αριθμό της αυτοέκφρασης που φανερώνεται ακτινοβολώντας γύρω του αισιοδοξία. Ο 3 είναι γοητευτικός, συμπαθητικός, πειστικός και κοινωνικός, ασκεί γύρω του μεγάλη επιρροή. Διαθέτουν ταλέντο για πολλά πράγματα αλλά το μεγαλύτερο χάρισμά τους είναι πως ξέρουν να προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε κατάσταση χωρίς να δημιουργούν στους άλλους προβλήματα γι' αυτό και είναι περιζήτητοι στις συντροφιές. Τύποι ευχάριστοι απ' όλες τις πλευρές θα βρουν να διηγηθούν τα ανέκδοτά τους στην κατάλληλη στιγμή για να διασκεδάσουν τους άλλους. Τους αρέσει να συνοδεύουν και να κυκλοφορούν με ωραία πρόσωπα του αντίθετου φύλλου.

Ο 3 αγοράζει συνήθως με πίστωση και χαλάει περισσότερα απ' όσα κερδίζει. Δεν ανέχεται τις αντιξοότητες της ζωής. Είναι ανυπόμονος και δεν παίρνει στα σοβαρά τις υποχρεώσεις του γιατί του αρέσει να ζει ανεξάρτητος. Έχει εμπνεύσεις, ευστροφία πνεύματος γι' αυτό και ή είναι καλός συζητητής ή φλύαρος.
Αν βρεθεί με κάποιο "αρνητικό" πρόσωπο δηλαδή κάποιον πεσιμιστή, ο 3 πρέπει να προσπαθήσει να εκφράσει το καλύτερο από τον εαυτό του για να δώσει θάρρος, ελπίδα, ηρεμία. Αυτά τα προτερήματά του τον κάνουν ευπρόσδεκτο στην κοινωνία και του διευκολύνουν την επιτυχία.
Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 3 δεν πρέπει να το παρακάνουν επιβάλλοντας με το έτσι θέλω την προσωπικότητά τους αρκεί να είναι αυτοί που είναι διαχέοντας συμπάθεια και κατανόηση.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα του 3 είναι τα τρίγωνα και ο ’ρης. Οι 3 συμφωνούν και συνεννοούνται με τους 1, τους ριψοκίνδυνους του 5, τους αρμονικούς 6 και φιλοχρήματους του 8 χωρίς ν' αντιπαθούν και τους 9.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 3,12, 21, 30 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 4


Ο 4 είναι τίμιος, πιστός, ευθύς και λογικός και γενικότερα είναι ο άνθρωπος πάνω στον οποίο μπορεί κάποιος να βασίζεται. Δεν γελάει εύκολα γιατί βλέπει τη ζωή και τα πράγματα σοβαρά. Φροντίζει για τις υποχρεώσεις του και δεν τις ξεχνάει εύκολα. Πιστεύει στις παραδόσεις και αγαπάει την οικογένειά του. Τις νεωτεριστικές ιδέες θα τις δεχθεί αφού πρώτα τις μελετήσει με πολύ μεγάλη προσοχή. Του αρέσουν οι τιμητικές διακρίσεις. Στην δουλειά του εφαρμόζει τη μεθοδικότητα και τον προγραμματισμό. Επειδή αγαπάει την ασφάλεια και την σταθερότητα δεν παίρνει γρήγορες αποφάσεις γι' αυτό και δεν θα φθάσει στην επιτυχία αν δεν κουραστεί και εργαστεί.

Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 4 δεν πρέπει να υποτιμάνε τις δυνατότητές τους για να μην παραμείνουν φτωχοί και ταπεινοί και να μην δέχονται παθητικά την ρουτίνα.
Στις εργασίες που απαιτούν παρατηρητικότητα, μεθοδικότητα, ακρίβεια και προσοχή ο 4 δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα διακριθεί ιδιαίτερα.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα του 4 είναι ο Ερμής και το τετράγωνο. Οι άνθρωποι του 4 συμφωνούν με τους αναποφάσιστους του 2, τους επιδέξιους του 3, τους μυστηριώδεις του 7 και τους φιλοχρήματους του 8, αλλά και τους δυνατούς του 1.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 4, 13, 22, 31.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 5


Ο άνθρωπος του 5 είναι μεταβλητός. Υπόκειται σε γρήγορες διαδοχικές μεταβολές καταστάσεων με μεγάλη ταχύτητα. Στην δουλειά και την μελέτη πρέπει να είναι έτοιμος ν' αντιμετωπίζει τις απρόοπτες καταστάσεις. Είναι προικισμένος με διαίσθηση. Ο 5 μπορεί να δεχτεί κάθε νεωτερισμό μα πρέπει πάντα να έχει σαν οδηγό την ευαισθησία του για να μην κάνει σφάλματα εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που ενεργεί.

Ο άνθρωπος του 5 είναι τυχοδιώκτης αλλά στον τυχοδιωκτισμό του βοηθιέται υπερβολικά από την τύχη του. Είναι ο επαναστάτης που δεν μπορεί ν' αντισταθεί εύκολα στον πειρασμό των ριψοκίνδυνων αποστολών και των ταξιδιών. Κουράζεται εύκολα από τα κοινά πράγματα γι' αυτό και αλλάζει ζωή κόβοντας χωρίς δισταγμό όλους τους δεσμούς του παρελθόντος δημιουργώντας καινούργιους.
Ο 5 είναι ελκυστικός, συμπαθητικός μα εξαιτίας της μεταβλητότητας που τον χαρακτηρίζει κινδυνεύουν με ναυάγιο δεσμοί, που θεωρούνταν στέρεοι, από έλλειψη κατανόησης και τσακωμούς.
Ο κίνδυνος είναι μέσα στο βίωμα του 5 γι' αυτό και αναλαμβάνει δύσκολες αποστολές. Δεν έχει καμία σχέση με τους διανοούμενους γιατί προτιμάει ν' αποκτάει τις εμπειρίες από την ζωή παρά ν' ακούει συμβουλές από τους άλλους.
Η άσχημη πλευρά του 5 είναι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε άνθρωπο αδίστακτο, επικίνδυνο, οργίλο άλλα και επιπόλαιο.
Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 5 μπροστά στα εμπόδια πρέπει να βρίσκουν τρόπο ή διέξοδο για να τα ξεπερνούν ή να τ' αποφεύγουν χωρίς να συγκεντρώνουν ολόκληρη την προσοχή τους σε κάποιο σημείο λεπτομέρειας. Πρέπει να χρησιμοποιούν σωστά την ειρωνική πνευματώδη τους φύση για να καταπολεμήσουν τις άσχημες στιγμές τους.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα που εκφράζουν τους ανθρώπους του 5 είναι ο Δίας και το διάστημα. Οι άνθρωποι του 5 ταιριάζουν με τους 1 τους επιδέξιους του 3, τους καλλιτέχνες του 6 και τους μεγαλοφυείς του 9.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 5, 14, 23 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 6


Οι άνθρωποι του 6 έχουν ταλέντο καλλιτεχνικό και αίσθηση του ωραίου. Με τον τρόπο τους κατορθώνουν να ομορφύνουν ότι τους περιβάλει. Η διπλωματία είναι ένα χαρακτηριστικό του 6 και την εφαρμόζει σε κάθε κατεύθυνση, στην δουλειά του, στις κοινωνικές του σχέσεις κ.λπ. Οι 6 αγαπάνε τη φύση, τα πουλιά, τα άνθη, τα ζώα. Αγαπάνε ιδιαίτερα τα παιδιά και είναι εύθυμοι τύποι. Περιβάλλονται από φίλους διαφορετικού χαρακτήρα χωρίς να αισθάνονται άσχημα.

Έχουν ανάγκη από τρυφερότητα, αναπτύσσουν δράση αγαθοποιό, δεν αγαπάνε τα σκάνδαλα, τους αρέσει να διακρίνονται και να τους επαινούν (για τους καλλιτέχνες το χειροκρότημα). Αλλά και η μεγάλη τους ευαισθησία συντελεί ώστε να πληγώνονται εύκολα από τις πράξεις των άλλων και τα λόγια τους. Όχι σπάνια σημειώνουν και καλλιτεχνικές επιτυχίες, η έλλειψη όμως φιλοδοξίας εμποδίζει την εξέλιξή τους προς την δόξα, γι' αυτό και δεν γίνονται διάσημοι. Είναι δημοφιλείς και μπορεί να πετύχουν στην πολιτική. Τέλος οι 6 είναι σχεδόν πάντα ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με όσα του δίνει η ζωή, δεν καταβάλουν ιδιαίτερες προσπάθειες για περισσότερα γι' αυτό και χαρακτηρίζονται σαν τεμπέληδες.
Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 6 αφού αντιπροσωπεύουν την αρμονία και την τελειοποίηση πρέπει ν' αποφεύγουν τις αντιθετικές καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον, με τους φίλους, με τους συνεργάτες, τους διευθυντές και τους συνεταίρους. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υποκύψουν σε όλους αλλά αντίθετα να δείξουν την αξία της προσωπικότητάς τους που βασίζεται στην ισορροπία για την τάξη στο υλιστικό και πνευματικό επίπεδο.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Οι 6 συμβολίζονται από την Αφροδίτη και τα 6 χρώματα της ίριδας. Ταιριάζουν με τους ανθρώπους των 4, 3, 6 και 9.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 6, 15, 24 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 7


Το 7 είναι ο αριθμός που διακόπτει την ισορροπία μεταξύ δημιουργούσας αρχής και πλάσματος και καθιστά δυνατή την περαιτέρω εξέλιξη.

Το 7 είναι ο αριθμός που συμβολίζει την επικοινωνία μετά του Θείου και την υπεροχή του πνευματικού κόσμου πάνω στον υλικό. Περιέχει ακόμα την έννοια του σύμπαντος σαν δημιουργημένη ολότητα. Έτσι το 7 θεωρείται σαν σύμβολο της συνεχιζόμενης δημιουργίας και της ενεργούς αλληλεπίδρασης μεταξύ ουρανού και γης (κοσμικών και γήινων δυνάμεων).
Τα χαρακτηριστικά του 7 είναι η βαθιά σκέψη, ο αλτρουισμός και η κουλτούρα. Είναι το πεπρωμένο που συχνά απαντάται σαν χαρακτηριστικό στους μύστες, φιλόσοφους και θρησκευόμενους. Ο 7 δεν ενδιαφέρεται για τα υλιστικά πράγματα και αν έχει οικονομική επιτυχία αυτή προέρχεται σαν αποτέλεσμα της κουλτούρας του, των μελετών του και των γνωριμιών του.
Οδηγός του είναι η εξυπνάδα του γι' αυτό και δεν μπορεί να συναναστραφεί πρόσωπα που δεν διαθέτουν λεπτότητα. Δεν ενεργεί γρήγορα. Αυτό που του χρειάζεται το βρίσκει περισσότερο στη μοναξιά και τη σιωπή. Έχει μεγάλη διαίσθηση, καταλαβαίνει γρήγορα οτιδήποτε συμβαίνει γύρω του, καλλιεργεί ενδιαφέρουσες φιλίες και επιβάλλεται με τρόπο ήπιο.
Το 7 (περιττός αριθμός) χαρακτηρίζει ανθρώπους με συνθετικό πνεύμα, γνώση του κόσμου με διανόηση και δημιουργική φαντασία που μπορεί να τους φέρει στην κορυφή της επιτυχίας. Είναι συνήθως εσωστρεφείς και απαισιόδοξοι. Οι σκέψεις τους συχνά περιέχουν υπερβολές, φαντάζονται πάντα το κακό. Είναι ικανοί να επιτύχουν σε οποιοδήποτε επάγγελμα που απαιτεί ευφυΐα και σκέψη.
Η ζωή των ανθρώπων του 7 είναι γεμάτη από μυστηριώδεις φράσεις και σημεία, προμηνύματα και εξωτικά φυλαχτά.
Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 7 πρέπει όταν βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση για μια ορισμένη κατάσταση εξαιτίας της φαντασίας τους, προτού καταλογίσουν ευθύνες ή κρίνουν ή πάρουν αποφάσεις πρέπει πρώτα να εξακριβώσουν αν όλα όσα φαντάστηκαν είναι σωστά.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Το σύμβολο του 7 είναι ο Κρόνος. Οι άνθρωποι του 7 ταιριάζουν με το 1, το 4, το 7 και το 9. Οι ριψοκίνδυνοι του 5 τον γοητεύουν.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 7, 16, 25.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 8


Η επιτυχία των ανθρώπων που ανήκουν στο 8 μπορεί να επιτευχθεί με την άσκηση του αυτοέλεγχου και τον υπολογισμό που του δίνουν το κλειδί, για να κατακτήσει τη δύναμη χάρη στις εμπορικές κατακτήσεις και τα πλούτη. Ο δρόμος του είναι γεμάτος υλικές επιτυχίες αν κατορθώσει να βρίσκεται σε καλές σχέσεις με τους οποιουσδήποτε (οργανισμούς, ανθρώπους, εταιρείες, κ.λπ.) μπλέκονται στην δουλειά του και αν δεν το κατορθώσει γεμάτος αποτυχίες. Η φαντασία δεν του είναι απαραίτητη όπως η αποτελεσματικότητα, η διοικητική ικανότητα. Διαθέτει όμως οικονομική και εμπορική διαίσθηση.

Ο άνθρωπος του 8 βρίσκεται σε συνεχή δράση χωρίς να σκέφτεται πολύ και να ονειροπολεί. Δε δέχεται εμπόδια στο δρόμο του και είναι προορισμένος να επιτύχει. Είναι δραστήριος, αγαπάει τις ανέσεις της ζωής, έχει μνήμη καταπληκτική, ασχολείται με πολλά πράγματα και διαθέτει μεγάλη αντοχή στο ν' αντιμετωπίζει τις δοκιμασίες. Από τους ανθρώπους που τον περιστοιχίζουν έχει μεγάλες απαιτήσεις και συχνά κάνει κατάχρηση της υπομονής και της αγάπης τους.
Οι άνθρωποι του 8 είναι χωρίς δισταγμούς και τύψεις και πιστεύουν πως ο σκοπός αγιάζει τα μέσα γι' αυτό και πολλές φορές κινδυνεύουν να πάνε φυλακή. Τέλος στους 8 αρέσει να περιστοιχίζονται από ρουφιάνους, υπηρέτες και "γορίλες". Όχι λίγες φορές πετυχαίνουν και στην πολιτική.
Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 8 πρέπει να βρίσκουν κάποιο ανθρωπισμό απέναντι στους άλλους, να ξεκουράζονται συχνά και να μην καταχράζονται την αγάπη των άλλων.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Τα σύμβολα των ανθρώπων του 8 είναι ο Ουρανός και οι αριθμομηχανές. Τα πάνε καλά με τους ανθρώπους των 2, 4 και κάνουν έξοχη συντροφιά με τους ανθρώπους του 7 και 5.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 8, 17, 26 κάθε μηνός.


ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ 9


Σύμφωνα με την Αριθμοσοφία, το 9 είναι ένας εξαιρετικός αριθμός γεμάτος αποκρυφιστική σημασία. Το 9 θεωρείται πως παριστάνει την υπέρτατη Σοφία και η εσωτερική έννοιά του περιέχεται στις λέξεις "βλέπε και σιώπα" χαρακτηριστικό στοιχείο των σοφών.

Οι Αρχαίοι αστρολόγοι υποστήριζαν και πιστεύεται ακόμα και σήμερα, πως κάθε εννιά χρόνια κατά την στιγμή της συμπλήρωσης ή της έναρξης αντιστοιχούσε σε σημαντικές μεταβολές στη ζωή του ανθρώπου. Τα ενδιαφέροντα χρόνια, λοιπόν, είναι τα 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72 κ.λπ.
Οι Αιγύπτιοι έτρεφαν μεγάλο σεβασμό στο 9 που το θεωρούσαν σαν την πλήρη εξέλιξη των τριών κόσμων και τον χαρακτηρίζανε σαν "όρος του Ήλιου". ’λλωστε σύμφωνα με τους πυραμιδολόγους οι οποίοι προσδιόρισαν με τις μετρήσεις στην Πυραμίδα του Χέοπα τις σπουδαιότερες ημερομηνίες που αφορούν την ιστορία της ανθρωπότητας πολύ πριν από την γέννηση του Χριστού μέχρι και των ημερών μας δίνουν σαν ημερομηνία τέλους αυτής της εποχής το έτος 1998 που είναι ίσο με το άθροισμα τριών 9 (1+9+9+8). Μήπως γι' αυτούς κάθε 9 αντιπροσωπεύει την συμπλήρωση ενός κύκλου εξέλιξης τριών κόσμων; Τίποτα δεν αποκλείεται και αυτό είναι ένα ερωτηματικό που η νέα γενιά θα έχει την τύχη να το διερευνήσει και να πάρει την απάντηση γιατί ότι συμβεί, θα συμβεί "επί των ημερών μας". Ο ένας κόσμος είναι οι λαοί της Ανατολής, ο δεύτερος, οι λαοί της Δύσης και ο τρίτος οι υπόλοιποι λαοί.
Το 9 γίνεται από το 4+5 η 3Χ3 ή από 3+3+3. Ακόμα φαίνεται πως η αποκρυφιστική του σημασία ήταν γνωστή και στους αρχαίους γιατί 9 ήταν οι Μούσες όπως 9 και οι άρχοντες κ.λπ.
Η γυναίκα κρατάει 9 μήνες το παιδί στα σπλάχνα της ( =σύλληψη - γέννηση ή αρχή - τέλος εγκυμοσύνης δηλαδή 1 κύκλος), αλλά 9 ήταν και οι εμφανίσεις του Χριστού "μετά θάνατον".
Με τον αριθμό 9 ασχολήθηκαν Χριστιανοί και Μάγοι. Σύμφωνα με την εσωτερική Χριστιανική παράδοση η οποία κατά πάσα πιθανότητα έχει την προέλευσή της στον Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη (το όνομα του οποίου αριθμολογικά δίνει 7 = μυστήριο αλλά και αλήθεια) υπάρχουν τρεις κοσμικές τριάδες ή ιεραρχίες δυνάμεων οι οποίες έχουν σαν θρόνο το Πυρ - Αρχή, σαν κέντρο την Θεία Τριάδα και σαν στέμμα την Σεραφική Τριάδα. Στην κορυφή αυτής της σκάλας βρίσκονται α) οι Θρόνοι (θέληση), β) Τα Χερουβείμ (αρμονία), γ) Τα Σεραφείμ (αγάπη). Επειδή ο αριθμός 9 συμβολίζει την κοσμική σύνθεση αυτών των τριών ιεραρχιών ή τριάδων θεωρείται από τους εσωτερικούς αποκρυφιστές της θρησκείας ότι παριστάνει την υπέρτατη Σοφία.

Το 9 είναι το πεπρωμένο των μαγνητικών ανθρώπων με δύναμη και εξουσία που ασκούν μεγάλη επιρροή στους ανθρώπους που τους περιβάλλουν. Διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα, ατέλειωτη ενεργητικότητα μεγάλη ευφυΐα. Η υπερβολική φιλοδοξία τους κάνει ώστε να θέλουν όλα τα πράγματα δικά τους. Παρ' όλα αυτά οι περισσότεροι είναι έντιμοι και σεβαστοί. Μερικοί όμως παρασυρμένοι από τον μεγάλο τους ναρκισσισμό και τον μαγνητισμό, αδιαφορούν για τους γύρω τους και γίνονται υπεροπτικοί και αυθάδεις.

Συμβουλές: Οι άνθρωποι του 9 θα φθάσουν στην οικονομική άνεση αν κάνουν σωστή εκλογή συνεργατών, αν μάθουν ή κατορθώσουν να χαλιναγωγούν τις παρορμήσεις τους και γίνουν πρακτικοί και ρεαλιστές τότε θα επιτύχουν στο εμπόριο, στη βιομηχανία, στην επιστήμη και τις τέχνες.
Σύμβολα και ταιριασμοί: Σύμβολο των 9 είναι ο Ποσειδώνας. Το 9 για να ικανοποιήσει την οικονομική του άνεση μπορεί να γίνει συνένοχος του 5. Συμπαθεί το 1, γοητεύεται από το 3 και το 6 και ξεκουράζεται από το 19.
Ευνοϊκές μέρες του είναι: 19, 18, 27.

ΠΗΓΗ: http://sxeseis.gr

1 σχόλιο: