Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ...

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ... ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 ΣΤΗ "ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ", ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛ. ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΜΕΤΗ.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Διεθνές είναι το ενδιαφέρον που αποκτούν για τα κοιτάσματα του Ιονίου για τις κορυφαίες εταιρίες της πετρελαϊκής βιομηχανίας. Μέχρι στιγμής το βλέμμα όλων φαίνεται να είναι στραμμένο στην περιοχή δυτικά της Κέρκυρας έως τα χωρικά ύδατα της Ιταλίας, καθώς και στην αντίστοιχη περιοχή δυτικά της Κεφαλλονιάς μέχρι τον κόλπο της Κυπαρισσίας.
Με μεγάλη προσμονή αναμένονται και τα αποτελέσματα των ερευνών γης νορβηγικής εταιρείας PGS για τα πιθανολογούμενα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην περιοχή μας, που θα παρουσιαστούν στις 5-7 Νοεμβρίου, στο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης Γεωλόγων στην Αθήνα.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διεθνή επιστημονική ένωση στην πετρελαϊκή βιομηχανία, με ιστορία 100 και πλέον ετών. Αριθμεί περίπου 38.000 εξειδικευμένα μέλη, γεωλόγους και γεωεπιστήμονες από 120 χώρες, που ασχολούνται αποκλειστικά στον τομέα έρευνας και παραγωγής υδρογονανθράκων.
Παράγοντες, πάντως της πετρελαϊκής αγοράς να θεωρούν βέβαιο πως θα παρουσιαστούν πρόσθετα στοιχεία για το Ιόνιο, με στόχο την πώληση των σεισμικών δεδομένων σε εταιρείες που θα παρευρεθούν στο συνέδριο.
Αρμόδια στελέχη μεγάλων πετρελαϊκών εταιρειών θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν το πετρελαϊκό δυναμικό στις περιοχές της Μεσογείου, της Κασπίας και της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ “ΗΜΕΡΑ”
www.imerazante.gr

KAI  MEΡΙΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΒΡΑΑΜ,,ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!


ΚΑΙ  ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤOYME,,ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΗ Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΛΗΨΗΣ ΜΕΣΩ DIGEA ,ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΠΟ TO KENΤΡΟ ΑΡΟΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ,,ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ LIVE ΜΕΣΟ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ


THN TRITH H  "ΧΑΜΗΛΗ ΠΤΗΣΗ" ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ... ΑΚΟΜΗ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 15.00 ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΥΡΟ ΚΑΜΠΙΩΤΗ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΕΜΕΤΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου