Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?

Σε οργανωτικές αλλαγές η Νέα Δημοκρατία σε επίπεδο Δήμων
 
-                                                                                                                                                                                 
http://us.123rf.com/400wm/400/400/roywylam/roywylam1112/roywylam111200006/11545721-three-crowns.jpg
Δημοσιεύτηκε η Απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νεας Δημοκρατίας με την οποία η οργάνωση της Κεφαλονιάς χωρίζεται σε τρεις Δημοτικές ενότητες. 
Είναι σύμπτωση που η χωροταξική τους διάρθρωση είναι ίδια με την πρόταση για διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς σε τρεις Δήμους?
 
 
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας  ανακοίνωσε τις Νομαρχιακές Επιτροπές του Κόμματος .
 Οσο αφορά την Νομαρχιακή Οργάνωση της Κεφαλονιάς, όπως σας είχαμε προ καιρού αποκαλύψει,η Κεφαλονιά χωρίζεται σε τρεις δημοτικές ενότητες , δημιουργώντας τρεις πόλεις – οργανωτικά κέντρα : Αργοστόλι, Ληξούρι , Πόρος.  
 Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η οργανωτική δομή της Νομαρχιακής Επιτροπής Κεφαλονιάς είναι πανομοιότυπη με την πρόταση για την διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κεφαλονιάς με  χωροταξία τριών Δήμων στο νησί. ΒΟΜΒΑ!! Σε δυο ή τρεις Δήμους χωρίζεται η Κεφαλονιά! 
 Η ίδια σύμπτωση καταγράφεται και στην Κέρκυρα η οποία χωρίζεται σε τρεις Δημοτικές Οργανώσεις όπως ακριβώς και η πρόταση για την διάσπαση του ενιαίου Δήμου Κέρκυρας.
Η οργανωτική δομή της ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς συγκροτείται ως εξής: 
 Νομαρχιακή Οργάνωση Κεφαλληνίας, με έδρα το Αργοστόλι και χωρική αρμοδιότητα τον νομό (Περιφερειακή Ενότητα) Κεφαλληνίας.
  Στην Ν.Ο. Κεφαλληνίας υπάγονται οι παρακάτω κομματικές οργανώσεις:
 1) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αργοστολίου, με έδρα το Αργοστόλι και χωρική αρμοδιότητα την εδαφική περιφέρεια των πρώην δήμων Αργοστολίου και Λειβαθούς, καθώς και της πρώην κοινότητας Ομαλών, που καταργήθηκαν με τον ν. 3852/2010 και εντάχθηκαν στον νυν δήμο Κεφαλλονιάς. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργοστολίου προκύπτει από την συγχώνευση των ΔΗΜ.Τ.Ο. Αργοστολίου, Λειβαθούς και Ομαλών.
 2) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Παλικής, με έδρα το Ληξούρι και χωρική αρμοδιότητα την εδαφική περιφέρεια των πρώην δήμων Παλικής, Ερίσου και Πυλαρέων, που καταργήθηκαν με τον ν. 3852/2010 και εντάχθηκαν στον νυν δήμο Κεφαλλονιάς. Η ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλικής προκύπτει από την συγχώνευση των ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλικής και Πυλαρέων.
 3) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ελειού - Προνών, με έδρα τον Πόρο και χωρική αρμοδιότητα την εδαφική περιφέρεια των πρώην δήμων Ελειού – Προνών και Σάμης, που καταργήθηκαν με τον ν. 3852/2010 και εντάχθηκαν στον νυν δήμο Κεφαλλονιάς. Στην ΔΗΜ.Τ.Ο. Ελειού – Προνών δεν επέρχεται καμμία μεταβολή.
  Με αυτη την απόφαση οι ΝΟΔΕ και η ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς βεβαίως μπαίνουν σε σοβαρές οργανωτικές διεργασίες και ανάδειξη νέων οργάνων και φυσικά νέων προσώπων.
 
                                                                                                                                                                               
 
√ Σας υπενθυμίζουμε σχετικό δημοσίευσμα του Kefalonia press στις 21/10.2013  Και η Κεφαλονιά στους υπό διάσπαση Δήμους, αλλά αργότερα!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ  http://kefaloniapress.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=44258&Itemid=152

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου