Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΤΣΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, Υποβολή παραίτησης από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολης Ζακύνθου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ – Κεραυνό εν αιθρία αποτέλεσε η είδηση της υποβολής παραιτήσεως του Μητροπολίτη Δωδώνης κ.κ. Χρυσοστόμου από την θέση του Πρωτοσυγκέλλου της Μητρόπολης Ζακύνθου.
Το γεγονός επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο “Ionian Channel” ο ίδιος ο κ. Χρυσόστομος ξεκαθαρίζοντας αφενός ότι η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη, και αφετέρου πως δεν υπάρχει κανενός είδους ρήξη με τοδιάδοχο του, Μητροπολίτη Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιο. Αντιθέτως υπάρχει φόρτος εργασίας στην συνοδική επιτροπή προσκυνηματικών περιηγήσεων της οποίας προΐσταται.
Επικαλούμενος υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να ασκεί και τα καθήκοντα του Πρωτοσυγκέλλου, τόνισε ότι “έχω τόσα ταξίδια που δεν προλαβαίνω να ασχολούμαι και με τα διοικητικά, ας αναλάβει πλέον ο Δεσπότης τις υποχρεώσεις της Μητρόπολης. Επί δυόμιση χρόνια τον ενισχύω με την εμπειρία και τη συμπαράστασή μου. Δεδομένου ότι δεν είχε γευθεί πρότερη διοικητική εμπειρία στην διοίκηση, θέλησα να τον μυήσω σε αυτή. Δεν μπορώ να παραμείνω στη Μητρόπολη και να τηρώ συγκεκριμένο ωράριο. Αν μπορούσα δεν θα παραιτιόμουν και από Μητροπολίτης”.Παράλληλα, ο Μητροπολίτης ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει ρήξη στις σχέσεις του με τον κ. Διονύσιο σημειώνοντας πως “όποιος δώσει άλλη ερμηνεία θα είναι εκ του πονηρού”. Μάλιστα προς επιβεβαίωση των λεγομένων του, ανέφερε πως στο τέλος της εβδομάδας θα ταξιδέψουν μαζί στην Κύπρο. Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χρυσόστομος ο οποίος παραιτήθηκε από την θέση του Μητροπολίτη Ζακύνθου το 2011, είχε παραμείνει στην Μητρόπολη ως Πρωτοσυγκελλεύων για να ενισχύσει τον διάδοχο του στην διοίκηση της Μητροπόλεως.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ «ΗΜΕΡΑ»
www.imerazante.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου