Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τη Δευτέρα η δεύτερη σύσκεψη για τον Χάρακα

                                                                            
ANAΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ KEFALONIAPRESS
(EXEI  KAI SXOLIASMO ARIS  STO TELOS ANARTHSHS)
http://lh5.ggpht.com/-0nDm5Ck5b9I/T5pRt8H_svI/AAAAAAAAFgA/merlwrYy_oM/xarakas1%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800  Με καλύτερη προετοιμασία  παρουσία του Δημάρχου και του Αντιπεριφεριάρχη αλλά και με  τη συμμετοχή των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας και εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα η σύσκεψη των κατοίκων της Ερίσου με θέμα το έργο του Χάρακα.
Η σύσκεψη θα γίνει στο πρ. Δημοτικό Σχολείο Αντυπάτων.

 
 Η σύσκεψη είναι πολύ σοβαρή και απαιτείται η παρουσία όλων των κατοίκων της περιοχής της Ερίσου και κυρίως όλων των επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων της Ερίσου.
Εντύπωση έχει προκαλέσει πάντως στους Ρισιάνους η απουσία της βουλευτή του Νομού μας κας Θεοπεφτάτου η οποία ούτε θέση επί τους θέματος έχει πάρει ούτε έχει εμφανιστεί στην περιοχή για να μιλήσει με τους κατοίκους.  ΟΙ Ρισιάνοι θεωρούν την παρουσία της επιβεβλημένη στην σύσκεψη της Δευτέρας τόσο λόγο της βουλευτικής ιδιότητάς της όσο και των επαγγελματικών της γνώσεων. Πιστεύουν ότι σε κάθε περίπτωση μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα.

1 σχόλιο:

  1. Ορέ να ξέρατε που έχετε μπλέξει ριμάδηδες…
    Κουνηθείτε πάρτε υπεύθυνες, απαντήσεις, μη περιμένετε φως από κεί που περιμένετε γιατί θα σας πει ότι δε μπορεί να συνεργαστεί και αν συνεργαστεί και γίνουν σωστές κινήσεις θα δώσει ψήφους στην άλλη παράταξη.
    Άρα να ψηφίζετε όλους από πάνου έως κάτου από μία παράταξη για να κάνουνε ό,τι γουστάρουνε και να μη σας δίνουν σημασία.
    Αυτές είναι οι Ελληνικής νοοτροπίας πολιτικές λογικές, ώστε ο πολίτης να είναι κερατάς και δαρμένος συνέχεια.
    Ορέ αν θυμάμαι καλά αυτό το πρόβλημα υπήρχε επί Τρίτση και σκεφτότανε τότε για σήραγγα.
    Ακόμα δε φτιάχτηκε τίποτα, και μυαλό δεν έβαλε κανένας?
    Ξυπνήστε ρέεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή