Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Έρχονται τα πρωτοβρόχια...τι δείχνουν τα νέα στοιχεία...!!!

7/9/2015
Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία τις περισσότερες βροχές και καταιγίδες τις αναμένουμε στο νησί μας την Πέμπτη ενώ η θερμοκρασία από την Τρίτη θα παρουσιάσει σταδιακή πτώση.



Screenshot 1



6/9/2015

Όπως είχαμε τονίσει και στην τελευταία ενημέρωση μας την εβδομάδα που έρχεται αναμένουμε να μας απασχολήσει το πρώτο οργανωμένο χαμηλό σύστημα για το φετινό φθινόπωρο.

Σύμφωνα και με τα σημερινά στοιχεία από την Τετάρτη έως και την Παρασκευή η πιθανότητα να εκδηλωθούν στο νησί μας βροχές και καταιγίδες  είναι αρκετά μεγάλη και μάλιστα κατα διαστήματα ενδέχεται να έχουν και έντονο χαρακτήρα.
Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ποιά θα είναι η τελική πορεία του χαμηλού συστήματος ωστόσο η ευρύτερη περιοχή του Ιονίου θα επηρεαστεί σημαντικά.
Τέλος κάποια μικρή πιθανότητα για φαινόμενα υπάρχει και για τις πρωινές ώρες της Δευτέρας ωστόσο διατηρούμε κάποιες επιφυλάξεις για την εξέλιξη αυτή.
Η θερμοκρασία από την Τρίτη και μετά θα παρουσιάσει αισθητή πτώση καθώς θα έχουμε στροφή των ανέμων από βορειοδυτικές διευθύνσεις. 
Περισσότερες λεπτομέρειες στην αυριανή μας ενημέρωση.....

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:KEFALONIA-WEATHER 
KAI  KEFALONIAPRESS


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου