Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Εργαστήρια Ζωγραφικής για Ενήλικες - 1η Συνάντηση με την Μαρία Δήμα- Δελτίο Τύπου

Η Τέχνη Αλλιώς
Κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή την ζωγραφική
"Ψέματα κι αλήθεια• ξέρω να ζω γραφίζω" με την Μαρία Δήμα

Ο κύκλος βιωματικών εργαστηρίων για ενήλικες με αφορμή τη ζωγραφική «Η Τέχνη Αλλιώς», ξεκινά με το εργαστήριο με τίτλο "Ψέματα κι αλήθεια• ξέρω να ζω γραφίζω" το οποίο συντονίζει η Μαρία Δήμα.

Πότε; Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016, 5:30-7:30μμ
Πού; Στο Σπίτι του Δασκάλου, στην Κεντρική Πλατεία Αργοστολίου (αρχή λεωφόρου Ριζοσπαστών).


Το εργαστήρι έχει σαν στόχο την εφαρμοσμένη έκφραση δια μέσου χαρτιών και ιχνογράφων, και βασίζεται στην αρχή του συνειρμισμού. Όσοι προβληματισμοί, ανησυχίες, και σκέψεις έρχονται στους συμμετέχοντες, δημιουργούν αυτοσχέδιο σεμινάριο γύρω από αυτές. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα φτιάξουμε μία γιγαντιαία ζωγραφιά. Επίσης, θα αποπειραθούμε να προσβάλλουμε έργα που μας έχουν ανησυχήσει.

Η Μαρία Ξ. Δήμα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Θρέμμα Βούλας. Διαβίωση στην Φλόριντα, ΗΠΑ, ένα έτος, και στο Πόρτσμουθ, Η.Β., οκτώ συναπτά. Σπουδές, πτυχία. Επί 13 χρόνια εξασκεί το επάγγελμα εικονογράφου, και επί οκτώ το λειτούργημα γονιού, κατά τα οποία διαμένει στο νησί Κεφαλονιά. Τραγουδά και ομιλεί την Ιταλική.

Σας υπενθυμίζουμε ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων καλό θα ήταν να μας ενημερώνετε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στέλνοντας μας mail στο info@e-traverso.gr ώστε να έχετε σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ωστόσο σε ορισμένα από τα εργαστήρια μπορεί να ζητηθεί από τους συμμετέχοντες ένα πολύ μικρό ποσόν (2-3 ευρώ) για την κάλυψη του κόστους των αναλώσιμων υλικών.

Αναλυτικές πληροφορίες για κάθε εργαστήριο, θα ανακοινώνονται κάθε εβδομάδα στο facebook, στην ιστοσελίδα μας και στα τοπικά ΜΜΕ.

Ελάτε να δώσουμε χρώμα στο γκρίζο του χειμώνα!


Κοινωνικό Εργαστήρι Τραβέρσο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου