Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

Επιτυχής η παρουσία του Δήμου Κεφαλονιάς στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – EXPO

Μεγάλη επιτυχία είχε το Εκθεσιακό Περίπτερο του Δήμου Κεφαλονιάς στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού – EXPO , που αναπτύχθηκε από 25 έως και 27 Νοεμβρίου 2016 στις Εκθεσιακές εγκαταστάσεις της Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Με τη συμμετοχή Φορέων και Επαγγελματιών του Τουρισμού , όπως η Κράνη, η Kefalonian Lines, η Ομοσπονδία Καταλυμάτων, ο Συνεταιρισμός Ρομπόλα, Τουριστικοί Πράκτορες, η εφαρμογή Hello Kefallonia και άλλοι ειδικοί, Στελέχη και Παράγοντες της Τουριστικής Βιομηχανίας έγινε η καλύτερη δυνατή προβολή του Νησιού στις διεθνείς Τουριστικές Αγορές.
Το Τμήμα Προβολής της Κεφαλονιάς τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την οποίαν υποδέχθηκε ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού κ.Ευάγγελος Κεκάτος και την ενημέρωσε για τα θέματα αρμοδιότητάς της.
Την οργανωτική επιμέλεια του Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τουρισμού κ.Σταύρος Κουρής Κορκός με τη συνεργασία της Υπαλλήλου Τουρισμού κ.Κατερίνας Ανδρεάτου.
Με επιβεβαιωμένη τη θετική πορεία της Τουριστικής ανάπτυξης της Κεφαλονιάς και για το 2016, ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Παρίσης και ο κ.Κεκάτος, ως Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, ευχαριστούν θερμά όλους όσους συνεργάζονται σε όλα τα επίπεδα για την επίτευξη αυτού του θετικού για την οικονομία του Νησιού, αποτελέσματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου