Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
POROSNEWS

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017

Ε.Α.Σ. : Ξεκίνησε η Πληρωμή Επιδοτήσεων

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πιστώθηκαν σήμερα (Παρασκευή 9.6.17) αργά το μεσημέρι οι πολυαναμενόμενες Επιδοτήσεις για τα ΑιγοΠρόβατα (πρώην ενίσχυση γάλακτος) και για το Βόειο Κρέας, στους τραπεζικούς  λογαριασμούς των ντόπιων Κτηνοτρόφων.
Συγκεκριμένα, με την συνδεδεμένη Επιδότηση στα βοοειδή να ανέρχεται στα 140 € ανά επιλέξιμο θηλυκό ζώο, χαμηλότερα από την περσινή τιμή στα 171,80€ καταβλήθηκαν τα ποσά στους δικαιούχους ντόπιους Βοοτρόφους.

Επιπλέον με την τροποποιημένη  ενιαία  τιμή στα 6,20€ ανά επιλέξιμη προβατίνα ή γίδα που εκτρέφονται  τόσο στα ορεινά όσο και στις πεδινές περιοχές, πιστώθηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των δικαιούχων ντόπιων ΑιγοΠροβατοτρόφων .
Σημειώνεται ότι, οι προαναφερόμενες Επιδοτήσεις  αφορούν τα στοιχεία που υποβλήθηκαν από τους δικαιούχους Κεφαλλονίτες και Θιακούς ΑιγοΠροβατοτρόφους και Βοοτρόφους για το 2016.
Διευκρινήσεις παρέχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργεί καθημερινά (8:00 -16:00) στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ., λεωφόρος Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.         

                    Από τον  Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου