Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Φαράγγι Πόρου - Σπηλιά Δράκαινας- Η ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟς ΤΟΠΟΥ

Η Georgia Stratouli πρόσθεσε 11 νέες φωτογραφίες — περήφανη μαζί με Makis Metaxas και πολλους ακόμη
Φαράγγι Πόρου - Σπηλιά Δράκαινας Σάββ., 19 Αυγούστου 2017, 18.45 - 20.45: γεωλογική, αρχαιολογική-ιστορική & μουσική περιήγηση


Με 120 συνοδοιπόρους μοιραστήκαμε γνώσεις για την γεωλογική εξέλιξη του χώρου (Δρ. Αντώνης Μανάκος, γεωλόγος), τα αποτελέσματα της αρχαιολογικής έρευνας στη Σπηλιά της Δράκαινας (Δρ. Γεωργία Στρατούλη, αρχαιολόγος - ΥΠΠΟΑ), τη συμβολή του φαραγγιού στην αντίσταση κατά τον Β' πόλεμο (καπετάν-Γιώργος Διαμαντάτος) και απολαύσαμε εξαιρετικά προκλασικά κομμάτια με δυό ευφώνια χάρη στους μουσικούς Άγγελο Τζαμαρία και Αγγελική Πάππα.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος "Ο Πρόνησος" και η Δημοτική Ενότητα Πόρου. Γενικός Συντονισμός: Δρ. Γεωργία Στρατούλη. Φωτογραφίες: καπετάν-Παναγής Νεόφυτος.

Στόχος: Η μετεξέλιξη αυτού του οδοιπορικού (πραγματοποιήθηκε φέτος για 2η συνεχή χρονιά με διπλάσια από το 2016 συμμετοχή) σε ποιοτικό Φεστιβάλ Μουσικής κ Πολιτιστικών Δρώμενων στο όνονα του εντυπωσιακού και κυρίως διαχρονικού πόρου ζωής για το νησί, το Φαράγγι του Πόρου, με ανθρώπινη χρήση τουλάχιστον από την απώτερη Προϊστορία (βλ. www.drakainacave.gr) μέχρι σήμερα!

δείτε και την δημοφιλη πια αναρτηση
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.PE
και
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ
POROSNEWS.BLOGSPOT.PE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου