Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η επιτυχημένη παράσταση του καλοκαιριού ''ΆΣΕ ΜΕ...''από την σχολή 'Art & Style' Dance Studio



 Σας παρουσιάζουμε το βίντεο της επιτυχημένης παράστασης του καλοκαιριού ''ΑΣΕ ΜΕ...' της σχολή χορού Art & Style Dance Studio . Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο Γεράσιμος Σκλάβος στο Μπαστούνι στις αρχές Ιουλίου από όλους τους μαθητές της σχολής.
Αποσπάσματα της επιτυχημένης παράστασης παρουσιάστηκαν στην Ιταλία στον Διεθνή διαγωνισμό ακαδημιών χορού όπου η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου διακρίθηκε στην 1η θέση στο τανγκό ενηλίκων , 2η θέση στο Σύγχρονο ενηλίκων , 2η θέση στη jazz εφήβων , 3η θέση στο Σύγχρονο εφήβων. Ο διαγωνισμός  πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Ευρωπα'ι'κής Ένωσης καθώς και τα σεμινάρια της υποτροφίας που παρακολούθησε η σχολή.
Η Όλγα Γαλιατσάτου ως χορογράφος κέρδισε βραβείο καλύτερης χορογραφίας και πρόκριση για τον διεθνή διαγωνισμό χορογράφων στην Ρώμη. Επίσης συνεργασία με Εταιρία χορογράφων της Ευρώπης και συγκεκριμένα της Ιταλίας.

Ας θυμηθούμε τί έγινε στην παράσταση 'ΑΣΕ ΜΕ...'  :
https://youtu.be/CjxaDut24Ws

Καλοκαιρινή παράσταση χορού Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 της σχολής χορού της κ. Όλγας Γαλιατσάτου Art & Style Dance Studio στο ανοιχτό θέατρο στο Μπαστούνι στη νέ...
Οι εγγραφές στην σχολή για το διδακτικό έτος 2017-2018 αρχίζουν από 1η Σεπτεμβρίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου