Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Πλησιάζει η πρώτη πληρωμή του Επιδόματος Παιδιού του ΟΠΕΚΑ. Σήμερα 28/3 το απόγευμα θα εμφανιστούν τα χρήματα στους λογαριασμούς για το πρώην επίδομα τέκνων του ΟΓΑ

Επίδομα παιδιού ΕΠΙΣΗΜΟ: Ανακοινώθηκε η πληρωμή της Α δόσης Α21 2018 (ΟΓΑ)Όπως έκανε γνωστό μιλώντας στα dikaiologitika.gr ο Διοικητής του ΟΠΕΚΑ (πρωην ΟΓΑ) κ. Πλιάκης στις 29 Μαρτίου, επιδιώκει ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων Κοινωνικής Αλληλεγγύης να καταβάλλει την πρώτη δόση του επιδόματος παιδιού.
Ετσι από τις 28/3 το απόγευμα τα χρήματα θα είναι στους λογαριασμούς
Η πρώτη δόση για το επίδομα παιδιού που θα πληρωθεί σήμερα από τις απογευματινές ώρες θα αφορά το δίμηνο Ιανουάριο - Φεβροουάριο και θα χορηγηθεί με βάση τα περσινά Α21 ενώ οι επόμενες δόσεις θα καταβληθούν με βάσει τα εισοδηματικά κριτήρια που θα προκύψουν από την φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2017 και την υποβολή του Α21.

Το μέσο επίδομα ανά οικογένεια σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ είναι κατά 43% υψηλότερο από πέρσι.
Παράλληλα το επίδομα θα συνεχίσει να καταβάλλεται κάθε δύο μήνες και όχι κάθε τρεις όπως τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ με «κλειδωμένη» ημερομηνία που εκτιμάται ότι θα είναι κάθε 25 του μήνα.
Στόχος του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων είναι η καταβολή της κάθε δίμηνης δόσης του επιδόματος να γίνεται το αργότερο σε ημερομηνία μέχρι στις 25 για κάθε δεύτερο μήνα (Π.χ α’ δόση τέλη Μαρτίου, β’ δόση τέλη Μαΐου κ.ο.κ).
πηγη dikaiologitika.gr
    Αξιολόγηση:4.75

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου