Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Έφυγε" ο θεμελιωτής του τουρισμού Μανώλης Ζαμπέλης

Φωτογραφία του χρήστη Η ΠΕΝΑ.Mεγάλη απώλεια για τον τουρισμό του νησιού μας:
”Έφυγε" ο θεμελιωτής του τουρισμού Μανώλης Ζαμπέλης
.......................................................................................................
Φωτογραφία του χρήστη Η ΠΕΝΑ.30 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Μανώλης Ζαμπέλης, ο οξυδερκής Ρισιάνος, δημιούργησε την εταιρία ΑΙΝΟΣ TRAVEL και ο τουρισμός στην Κεφαλονιά, άρχισε να κάνει τα πρώτα του βήματα.
Ο Μανώλης Ζαμπέλης δεν ήταν απλώς ένας επιχειρηματίας του τουρισμού, αλλά ένας μεγάλος λάτρης της Κεφαλονιάς και , φυσικά, της Ερίσου, της ιδιαίτερης πατρίδας του.
Υπήρξε ένας άξιος πρεσβευτής του τόπου μας,που με επαγγελματισμό και δυναμισμό, καινοτομίες και δημιουργικότητα, έκανε το νησί μας γνωστό σε όλη τον κόσμο, ενώ παράλληλα παρότρυνε και τους Κεφαλονίτες να γνωρίσουν τον κόσμο , με την αμέριστη βοήθεια που τους παρείχε και τις άψογες υπηρεσίες.
Ίσως, όμως, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Μανώλη Ζαμπέλη και τελικά αυτό που μένει είναι η άξια συνεχιστής του οράματος και του έργου του , η κόρη του, η Κούλα Ζαμπέλη., που μαζί με την μητέρα της Φιορούλα, θα συνεχίσουν...

Εμείς , ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια και τους οικείους του.
Η εξόδιος ακολουθία του Μανώλη Ζαμπέλη θα τελεστεί την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, στο χωριό του τα Μαρκουλάτα Ερίσου.
ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου