Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

ΑΝΑΛΥΣΗ- ΑΡΘΡΟ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΓΚΑΔΗ


Φωτογραφία του χρήστη Donald J. Trump.Καλησπέρα σας! Κοίταξα μερικές τηλεοπτικές ειδήσεις και εφημερίδες σήμερα για να δω τι μας λένε οι άλλοι για τα Αμερικανόρωσικα δρώμενα στην Συρία! Δημοσίευσαν ένα σωρό διαφορετικού... τύπου ειδήσεων όπου προφήτευαν υστερικά... τύμπανα πολέμου με καταστροφικές συνέπειες για εμάς και τον πλανήτη κτλ!

 Τελικά, μόνο εγώ είχα δίκαιο στην άμεση χτεσινή ανάλυση/άρθρο μου, εδώ στο Facebook και σε λίγες φιλικές έγκυρες Κεφαλονίτικες ιστοσελίδες (ΜΜΕ), που σας έγραψα καθώς ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είναι τώρα όπως μπορείτε και μόνοι σας να διαπιστώσετε κι αυτός τώρα καθησυχαστικός! Όπως ακριβώς καθησυχαστικός ήμουν κι εγώ από νωρίς χτες προφητικά στο άρθρο που σας έγραψα!!! Σας ευχαριστώ που διαβάζετε τις πάντα έγκυρες αναλύσεις μου με σημαντικές αλήθειες που μόνον αυτές εγώ πάντα λέω! Ως αποτέλεσμα το Ελληνικό και τα διεθνή χρηματιστήρια ανεβαίνουν κατακόρυφα σήμερα!!
 (Ακολουθεί για επιβεβαίωση η έγκαιρη και έγκυρη χτεσινή ανάλυση μου: Ο φόβος ενός Αμερικανόρωσικου πολέμου στη Συρία ρίχνει τις διεθνείς αγορές Οι αναπάντεχες πολεμικές ιαχές μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών που επιδρούν αρνητικά και στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, το οποίο αυτή την στιγμή παρουσιάζει αυξανόμενη πτώση κατά 1,53% στις 798,12 μονάδες, είναι χωρίς αμφιβολία μια νέα, εξαιρετικά σημαντική και απρόβλεπτη εξέλιξη για τα παγκόσμια γεωπολιτικά, άρα και χρηματοοικονομικά, πράγματα. Όμως, προσωπικά δεν φοβάμαι καθώς γνωρίζω ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατά επανάληψη έχει δηλώσει με έντονο τρόπο στους οπαδούς του ότι είναι κατά των πολέμων της Αμερικής! Έχει φτάσει μάλιστα στο σημείο να κατηγορεί έντονα τον προηγούμενο... Ρεπουμπλικανό Πρόεδρο Τζώρτζ Ο. Μπους για το πόλεμο της Αμερικής και των Συμμάχων της κατά του Ιράκ! Κατά την άποψη μου η νέα Αμερικανικορωσική κρίση στην Συρία θα είναι μικρή και χωρίς καταστροφικές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία. Όμως, αν συνεχιστεί σίγουρα θα έχει περαιτέρω συνέπειες στα διεθνή Χρηματιστήρια! Ακόμα και αν αυτές οι συνεπείς θα είναι, όπως πιστεύω, προσωρινές! Οπότε να μην φοβάστε καθόλου το σενάριο ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου που σιγά σιγά ψιθυρίζεται σαν πιθανό, αν και μακρινό σενάριο, διότι αυτό δεν συμφέρει κανέναν για να γίνει! Και δεν θα γίνει! ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΓΚΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου