Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Κανένας μόνος του απέναντι στα κοράκια και το κράτος τους!


Το Σωματείο Επισιτισμού-Τουρισμού  καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουμε μαζικά στο κάλεσμα του ΕΚΚΙ ,στις 25 Απρίλη,αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ  στις 1.30μμ έξω από τα Δικαστήρια ενάντια στις κατασχέσεις και στους πλειστηριασμούς σε βάρος των λαϊκών οικογενειών.
Απευθυνόμαστε σε εσένα :
-που 5 μήνες εργάζεσαι και 7 μήνες είσαι άνεργος και προσπαθείς να τα βγάλεις πέρα όλο το χρόνο  με 5 μισθούς πετσοκομμένους  
-που ζεις καθημερινά με το βραχνά της επιβίωσης έχοντας τους υπέρογκους φόρους και τους λογαριασμούς να σε πνίγουν ειδικά το χειμώνα

-που το λιγότερο 6 μήνες το χρόνο είσαι άνεργος και  τα ψίχουλα του επιδόματος ανεργίας  δε σου φτάνουν ούτε για να καλύψεις τις στοιχειώδεις ανάγκες υγείας που είσαι αναγκασμένος να τις ακριβοπληρώνεις.                                  
     Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των τραπεζιτών και δεν το κρύβει. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί εργατικών-λαϊκών κατοικιών θέλουν για φέτος να φτάσουν τις 10.000. Έχουν νομοθετήσει οι πλειστηριασμοί κατοικιών πχ από τα Γιάννενα να γίνονται στην Αθήνα ή αλλού, για να μην βρίσκουν αντίσταση από την φυσική παρουσία του οφειλέτη. Έχουν προχωρήσει και σε μία άθλια απόφαση με την οποία, οφειλέτης που το σπίτι του βγήκε σε πλειστηριασμό το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε για οποιονδήποτε λόγο (πχ αποχή συμβολαιογράφων, κινητοποίησες κλπ) να μην ενημερώνεται εκ νέου για το πότε θα βγει το σπίτι του σε πλειστηριασμό. Είναι μία ακόμη πρόκληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που κρυμμένοι πίσω από τα ηλεκτρονικά μέσα αρπάζουν τον ιδρώτα του λαού και μάλιστα εν αγνοία του.Θέλουν να αρπάξουν τον ιδρώτα μας, τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, να μας πετάξουν στο δρόμο. 
Αυτοί που συνέτριψαν μισθούς και δικαιώματα, που εξαπολύουν τη μία φοροεπιδρομή μετά την άλλη, που μας αφήνουν βορά στις ορέξεις των τραπεζών είναι η αιτία που δεν μπορούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις που έχουμε δημιουργήσει.Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σπέρνει ανέμους και θα θερίσει θύελλες. Η οργή που συσσωρεύεται στην κοινωνία πρέπει να γίνει οργάνωση, αγώνας, κινητοποίηση για να βάλει στο γύψο όλα τα αντεργατικά νομοθετήματα που πέρασαν σαν θηλιά στον σβέρκο του λαού και όλους όσους τα εφάρμοσαν.
Όχι στους πλειστηριασμούς και στις κατασχέσεις! 
Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους και τους αυταπασχολούμενους και απαιτούμε :
  • Προστασία της λαϊκής κατοικίας με νόμο.
  • Καμιά κατάσχεση, κανένας πλειστηριασμός λαϊκής κατοικίας για χρέη στο δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία.
  • Καμία κατάσχεση μισθού ή σύνταξης από τραπεζικό λογαριασμόύ
  • Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και όλων των χαρατσιών


για το δ.σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου