Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Σε «δίνη» το «Ανδρέας Κάλβος» μετά τη σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά

Κέρδισε το πρώτο δικαστήριο η KefalonianLinesαπέναντι στη ζακυνθινή εταιρία AMNEZγια τη μη τήρηση του συμβολαίου που ήθελε τη πώληση του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» στην Κεφαλλονίτικη εταιρία.

Με διάταξη η απόφαση του διδακτήριού του Πειραιά απαγορεύει κάθε νομική μεταβολή του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος» και την πώληση του σε οποιοδήποτε τρίτο ενώ ταυτόχρονα με την απόφαση του δικαστηρίου δεσμεύεται ο τραπεζικός λογαριασμός της ζακυνθινής εταιρίας που είχαν κατατεθεί τα χρήματα της KefalonianLines.
Η παραπάνω απόφαση είναι στα πλαίσια των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η kefalonianlines απέναντί στην ΑΜΝΕΖ όπως προέβλεπε το συμβόλαιο για τη μη παράδοση του πλοίου «Ανδρέας Κάλβος». Το επόμενο δικαστήριο θα γίνει στο Πειραιά την επόμενη εβδομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική διαμάχη για το Κάλβος όλα δείχνουν ότι θα είναι σφοδρή και χρονοβόρα.
Η kefalonianlinesεκπροσωπήθηκε από πέντε ναυτιλιακούς δικηγόρους οι οποίοι κατέδειξαν το δίκαιο και το ηθικό του αιτήματος της Κεφαλλονίτικης ακτοπλοϊκής εταιρίας.
Η παραπάνω απόφαση αποτελεί μια πρώτη νίκη της kefalonianlinesσε σχέση με την ζακυνθινή εταιρία. Η ανωτέρω απόφαση εξεδόθη στα πλαίσια αγωγής τηςKefalonianlinesγια επιστροφή χρήματων και αποζημιώσεις ύψους 7,5 εκατομμυρίων χρήματων που απαιτεί η κεφαλλονίτικη εταιρία από την ΑΜΝΕΖ για τη μη τήρηση του συμβολαίου παράδοσης του πλοίου.
ekefalonia.gr &  PORTONI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου