Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Δήλωση Βαγγέλη Μαρούλη, Διευθυντή Κ.Υ. Σάμης

Χθές έλαβε χώρα στο χώρο του ΚΥ Σάμης, λαϊκή συγκέντρωση με αφορμή τη μη επαρκή στελέχωση, πρωτίστως σε ιατρικό προσωπικό, του ΚΥ Σάμης.
Στη συγκέντρωση αυτή τοποθετήθηκα όχι μόνο ως Δ/ντης του ΚΥ αλλά, κυρίως, ως ιατρός που υπηρετεί στη συγκεκριμένη μονάδα τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια και ως κάτοικος της περιοχής που βιώνει καθημερινά την ανάγκη της κοινωνίας για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΥ, καθόσον αυτό εξυπηρετεί τους κατοίκους των περιοχών από Φισκάρδο έως και τον Πόρο, σώζει ζωές και αποφορτίζει τη λειτουργία του ΓΝΚ.

Είναι λογικό και ανθρώπινο ότι η τοποθέτησή μου αυτή έγινε σε συνθήκες πλήρους συναισθηματικής φόρτισης. Το αληθές νόημα των δηλώσεων μου αυτών ήταν ότι πρέπει όλοι να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας στην κατεύθυνση της απρόσκοπτης λειτουργίας του ΚΥ Σάμης και ακριβώς σ΄ αυτή την κατεύθυνση κινείται, υπό αντίξοες συνθήκες σε σχέση με το διαθέσιμο προσωπικό, και η αρμόδια 6η ΥΠΕ.
Τόσο ο Διοικητής όσο και ο Υποδιοικητής της ΥΠΕ κινούνται και ενεργούν ακριβώς στην ίδια κατεύθυνση που κινείται το προσωπικό του ΚΥ και επιθυμούν οι κάτοικοι της περιοχής, δηλαδή στην κατεύθυνση της εξεύρεσης λύσεων προς σκοπό της εύρυθμης λειτουργίας του.
Είναι ξεκάθαρο ότι ουδέποτε ετέθη από την 6η ΥΠΕ θέμα, έστω και προσωρινής αναστολής λειτουργιών του Κ.Υ. Σάμης, πόσο μάλλον, οριστικού κλεισίματος αυτού.
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΡΟΥΛΗΣ
 Δ/ΝΤΗΣ  Κ.Υ. ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου