Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση της Σμαράγδας Σαρδελή

Η τ. αντιπεριφερειάρχης Σμαράγδα Σαρδελή, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Κεφαλληνίας-Ιθάκης της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:
Αγαπητοί Φίλες/οι
Στην μέχρι τώρα πολιτική μου πορεία,στην Νομαρχίας Κεφαλληνίας-Ιθάκης στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, αλλά και στην κομματική μου συμμετοχή στα όργανα της Νέας Δημοκρατίας, έχω αφήσει το καθαρό, αγνό, ιδεολογικό μου στίγμα με ευθύνη και συνέπεια.
Πάντα δίπλα στους πολίτες,ανεξάρτητα αν με στήριξαν η όχι, αποφεύγοντας τις διαπλοκές και τις υπόγειες διαδρομές, εργάστηκα βοηθώντας τον τόπο μου και το κόμμα που πάντα υπηρετώ ως απλός στρατιώτης.
Σε εποχές που κάποιοι άλλοι εντέχνως κρυβόντουσαν από το πολιτικό προσκήνιο, εγώ ήμουν παρούσα κι εργαζόμουν για να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτάλεσμα για τον τόπο μας.

Λειτουργώντας πάντα εκτός παρασκηνίων, με την στήριξη αποκλειστικά των ανθρώπων που με αγαπούν, με εμπιστεύονται και έτσι και τώρα με παρότρυναν να συνεχίσω και να θέσω υποψηφιότητα ως μέλος στη ΝΟΔΕ Κεφαλληνίας-Ιθάκης, με σκοπό να συνεχίζω να προσφέρω απρόσκοπτα, ανιδιοτελώς, αληθινά και δίκαια, στον τελικό σκοπό που είναι η ενότητα και η ενδυνάμωση της Νέας Δημοκρατίας.
Καλώ όλα τα στελέχη που αναδειχθήκαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία, να αναλάβουμε την ευθύνη των λόγων και των πράξεών μας για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος που στέρησαν από το κόμμα την έδρα στον Νομό.
Η καινούργια ΝΟΔΕ που σχηματίστηκε με Πρόεδρο την Γιάννα Κουλουμπή και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας, πιστεύω να μπορέσουμε να περάσουμε στην κοινωνία τη συμφωνία αλήθειας του Προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Σας βεβαιώ ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής θα είμαι δίπλα στη ΔΗΜΤΟ ΙΘΑΚΗΣ και στον Πρόεδρο, ενώνοντας τη φωνή μας για το καλό του νησιού μας.
Δεσμεύομαι δε, ότι η φωνή μου θα είναι πάντα δυνατή, ενωτική και αγωνιστική για το καλό των νησιών μας και της παράταξής μας.
Για να βάλουμε πάλι το γαλάζιο χρώμα στα νησιά μας στον εκλογικό χάρτη…!!!
Με εκτίμηση
Σμαράγδα Σαρδελή
πηγη το πορταλ του Ημερησιου

, και με την ευκαιρια  να της ευχηθουμε οτι το καλυτερο,, στην φιλη 
και Αγωνιστρια εδω και χρονιοα στα προβλήματα ιθάκης
και με τακτικες  φυσικες αναφορες σε δρασεις  της  και
απο την  δημιουργια  του  porosnews
POROSNEWS.BLOGSPOT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου