Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Η ΣΑΜΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ


hqdefaultΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ,ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.
.
ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΗΣ Κ. ΓΑΒΡ. ΡΑΣΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΎΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΩΣΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ .ΣΥΜΒ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΑΜΙΚΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ .(ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΑΜΗ ΕΛΑΜΨΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΗΣ Κ ΔΙΟΝ. ΛΥΚΟΥΔΗΣ) .
ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ.
ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .
Η ΠΛΑΖ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟ
ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΗΠΕΔΟ ΤΕΝΙΣ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ .
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΘΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ .
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ . ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓ. ΕΥΦΗΜΙΑ .ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ Η ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ .
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΑΜΙΚΟΥΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑΣ .
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΑΜΜΕΣΑ !!!!!
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΣΑΜΗ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΑΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΑΜΗΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου