Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

«Απογειώνεται» το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς

Παραδόθηκε στο επιβατικό κοινό την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου μέρος του νέου τερματικού σταθμού που κατασκευάζει η Fraport Greece στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου».
Έχει τελειώσει το πρώτο μισό του νέου τερματικού σταθμού επιβατών. Οι επιχειρησιακές λειτουργίες έχουν μετακινηθεί από το παλιό κτίριο στο νέο. Το EFL αποκτά επίσης νέο πυροσβεστικό σταθμό, φυλάκιο, υποσταθμό, σταθμό επεξεργασίας λυμάτων και συναφείς εγκαταστάσεις.
Στο πλαίσιο της ανάληψης της διαχείρισης και λειτουργίας των 14 αεροδρομίων, η Fraport Greece έχει καταρτίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο για τον εκμοντερνισμό και ανάπτυξη τους.
Το πλάνο της εταιρείας περιλαμβάνει άμεσες αλλά και σε βάθος χρόνου εργασίες και έργα ανάπτυξης των υποδομών στα αεροδρόμια, οι οποίες θα συμβάλλουν καθοριστικά στην αύξηση του αριθμού των επιβατών, αλλά και στη βελτίωση της ταξιδιωτικής τους εμπειρίας.
Σε ό,τι αφορά το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, όσοι ταξιδεύουν στο νησί, βλέπουν ήδη τη μεγάλη διαφορά. Ο νέος τερματικός σταθμός προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό και παράλληλα έχει αλλάξει την εικόνα του χώρου, η οποία θα ολοκληρωθεί στο τέλος του έτους. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, οι επισκέπτες απολαμβάνουν με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια την εμπειρία του ταξιδιού τους.

διαβαστε ολοκληρη την αναρτηση στο
«Απογειώνεται» το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς-Παραδόθηκε σε λειτουργία ο νέος τερματικός σταθμός – Portoni
PORTONI.GR
«Απογειώνεται» το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς-Παραδόθηκε σε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου