Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

ΑΦΟΡΜΈΣ από ΣΚΈΨΕΙΣ.


ΑΦΟΡΜΈΣ από ΣΚΈΨΕΙΣ.
Όσοι Πασόκοι ψήφισαν το 2000 δεν γνώριζαν για τα 16 δις που ξόδεψε το κόμμα για να ξανακερδίσει τις εκλογές,όπως βεβαίωσε προχτές ο Τσουκάτος. Δεν μπορούσαν να φανταστούν πως το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα, εκείνο το αποκρουστικό μάζεμα σάρκας, όπως κατέληξε στην πορεία του ,τελικά,να είναι. Βόθρος και δυσοσμία. Και μόνο ότι τόσα εκατομμύρια ψηφοφόρων παραπλανήθηκαν ,αξίζει για να δούμε πως αυτό το" κάτι άλλο " ,στο οποίο επένδυσαν οι πολίτες ψυχή,μυαλό και συναίσθημα.έβγαλε σε όλους μας την γλώσσα,ξεδιάντροπα .Όχι τόσο για εκείνους τους χαιρέκακους που μας ταρακουνούσαν κάθε τόσο "στα έλεγα εγώ",όσο για να μη ξαναγυρίσει η χώρα πίσω. Εκπλήττει όμως η άνεση και η ευκολία του Τσουκάτου,να "δώσει" έτσι απλά,όσους σχεδίασαν για να επανέλθει η " κατάντια",ως κόμμα ξανά στην εξουσία.Κάτι που μόνο εάν έχεις πειστεί για την δυνατότητα η άλλοι να ζουν στην χλίδα και εσύ να διακρίνεις τον φόβο της στενής,το κάνεις.Τώρα φαίνεται καθαρά πως το "εμείς μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου, δεν είχε δράμι αυτοκριτικής, παρά ήταν απειλή για εκείνους που "ξέχασαν".Το ζήτημα είναι μεγάλο και σοβαρό για να περάσει στο ντούκου.Δείχνει πως την ώρα που ο κάθε ψηφοφόρος,μετρούσε τις τσέπες του για να συμπληρώσει το αντίτιμο στους λογαριασμούς του, επειδή δεν ήθελε να χρωστάει,τα μαύρα και αδήλωτα δις σφύριζαν δίπλα του,αλλάζοντας χέρια ,σαν σπόρια,για ανομολόγητους(σκοπούς.
Ποιοι έδωσαν αυτά τα χρήματα και για ποιους λόγους; Αυτό είναι το κορυφαίο ζητούμενο και όχι ότι ξοδεύτηκε αυτός ο πακτωλός από δις,αφού από μόνο του το γεγονός είναι
θέμα. Είναι ανάγκη επομένως να καθαρίσει το περιβάλλον από αυτόν το εσμό που έλκει την εξουσία. Καθώς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ξαναζήσουμε παρόμοια ντροπή από αυτόκλητους διασώστες της Ελλάδος. Αντιλαμβάνεται ο καθένας την δυσκολία του εγχειρήματος και εξηγεί τους λόγους επιμονής διαλεύκανσης σκανδάλων τύπου SIEMENS και NOVARTIS. Απολειφάδια κομμάτων αντιδρούν και άλλα κόμματα που προαλείφονται από μόνα τους,κάνοντας όνειρα θερινής νυκτός , για large εξουσίες .......σωπαίνουν.Είναι ανάγκη όμως να ξεκαθαρίσει αυτή η βρωμιά,ΤΏΡΑ,αφού έτσι κι΄αλλιώς δεν είμαστε όλοι ΊΔΙΟΙ. Περιμένουμε.......

2 σχόλια:

  1. Για να μη κοροϊδευόμαστε λοιπόνε οι λογικές που επικρατούν είναι να πριμοδοτούνται τα μεγάλα κόμματα ακόμα και πριν βγούν σαν κυβέρνηση από κάποιους ώστε αυτοί να κερδίζουν από «διευκολύνσεις».
    Κάποτες λοιπόνε μια μεγάλη επιχείρηση πιεζόμενη έδωσε μισθολογικές αυξήσεις οι οποίες ήταν ακριβώς οι αυξήσεις των Εθνικών συλλογικών συμβάσεων που ανακοινώθηκαν μετά ελάχιστους μήνες.
    Οπότε μόλις το συνδικάτο ζήτησε αναπροσαρμογή στη νέα κατάσταση πήρε την απάντηση ότι πήρατε ήδη δυό μήνες νωρίτερα την ίδια αύξηση!! Χα χα χα χα χα.
    Πώς γνώριζε η επιχείρηση ακριβώς το ποσοστό αύξησης που θα υπέγραφε λίγο αργότερα η ΓΣΣΕ?
    Για την ακρίβεια ήταν 10.5% χα χα χα.
    Και φυσικά το τάτσι – μήτσι – κώτσι σωματείο σήκωσε τα χέρια ψηλά!!!

    Ά ρε Έλληνα φουκαρά, ευτυχώς που έχεις γερή καμπούρα που αντέχει και δε έχεις τινάξει τα πέταλα.

    Και μην αρχίσουμε στα κοντινότερα …

    Κακακά κακακά κακακά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το να λέει όμως κανένας την αλήθεια
      είναι μια πολύ κακή συνήθεια
      που αν την έχεις την πληρώνεις κάπως ακριβά...
      Αλλά από δω παιδιά αρχίζει άλλη ιστορία,
      άλλο κεφαλαίο και στην ουσία
      κάτι τέτοια δε λέγονται τραγουδιστά.
      Και ιδού εγώ μονάχος,
      αγκαλιά με την κιθάρα μου
      να τραγουδάω για την εφημερίδα,
      τέντα στην αυλόπορτα
      που σκιάζει το μικρό παιδί
      που τρυπάει το μπαλόνι του με δυο καρφιά
      για να τρομάξει αυτό τον κύριο
      που καπνίζει το τσιμπούκι του και γκούχου γκουχ
      και που ρωτάει το μηχάνημα
      που μας λέει την αλήθεια εκατό φορές:
      ότι για όλα φταίνε οι γκόμενες,
      οι πρώην και οι επόμενες,
      ανώνυμες και επώνυμες γενικώς...

      Διαγραφή