Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΣΑΜΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ

Καλούνται οι κάτοικοι της επαρχίας Σάμης αλλά και κάτοικοι από όλες τις περιοχές  του νησιού, που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν και να συμμετέχουν σε συζήτηση που θα ακολουθήσει, στην κεντρική εκδήλωση με θέμα τις εξορύξεις υδρογονανθράκων στο Ιόνιο (πετρέλαιο- φυσικό αέριο).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 του Φλεβάρη, Σάββατο ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου της Σάμης και αποτελεί την αρχή μιας προσπάθειας ενημέρωσης των πολιτών της περιοχής μας για τις συνέπειες που θα υπάρξουν από αυτές τις επεμβάσεις, στο περιβάλλον, στην οικονομία , στην καθημερινότητα.
Πόσο θα επηρεάσουν το παρόν αλλά ιδιαίτερα το μέλλον του νησιού και των επόμενων γενιών κατοίκων, των παιδιών μας.
Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι η εκδήλωση είναι ιδιαιτέρου ενδιαφέροντος για τους νέους και τις νέες μαθητές και μαθήτριες και προτρέπουμε τις σχολικές κοινότητες να συμμετέχουν.
Επίσης οι νέοι και νέες επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον τόπο τους, πρέπει να ενημερωθούν για να μπορούν να αγωνιστούν να κερδίσουν το μέλλον που ονειρεύονται  και που κανένας δεν προτίθεται να τους χαρίσει.
Οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, αλλά και οι υπόλοιποι επαγγελματίες θα αποκομίσουν πολύτιμες πληροφορίες που αφορούν το επιχειρηματικό τους μέλλον μακροπρόθεσμα και όχι τις βραχυπρόθεσμες δολωματικές  μικροοφέλειες.
 Όλους όμως μας αφορά η ενημέρωση για το πώς και ποια θα είναι η ζωή μας μετά από τέτοιου είδους επεμβάσεις στην περιοχή μας.
Μια σωστή ενημέρωση που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε τις κατάλληλες δράσεις.
Έμφαση στην εκδήλωση προσδίδουν οι καταξιωμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές:
Ο  κ. Άκης  Τσελέντης -καθηγητής σεισμολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,
 ο κ. Δημήτρης Ιμπραήμ- μέλος του WWF,
 η κ. Άννα- Μαρία  Ρέννερ μέλος της GREENPEACE
 και ο κ. Σταύρος Αντύπας – νομικός. 
Συνδιοργανώνουμε  δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός, η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης,  ο πολιτιστικός σύλλογος Σάμης «Αιγιαλός»,  ο  Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ,  ο  Ν.Ο. Σάμης,  ο πολιτιστικός σύλλογος Ζερβάτων « Αγ. Ιωάννης»,  ο πολιτιστικός ενωτικός σύλλογος Γριζάτων «Ηλίας Ζερβός».
ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου