Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

τελος στα σεναρια για Ιχθυοκαλιεργιες

Μέχρι σημερα απο Πόρο μέχρι Σαμη και στις νοτιοδυτικες ακτες της Ιθακης μπορούσαν να εγκατασταθούν μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας και ανεμογεννήτριες σε καθε βουνοκορφή της Κεφαλονιάς(σύμφωνα με τα,σχετικά,ειδικά χωροταξικά).
Πλέον,το γενικό χωροταξικο της ΠΙΝ,(δημοσιεύθηκε το σχετικό ΦΕΚ),«αποδίδει» τις ακτές αυτες στην ήπια τουριστική αναπτυξη(χωρις υδατοκαλλιέργειες)και περιορίζει τις ανεμογεννήτριες μονο στην Αγία Δυνατή...
και σχολιασμος στην κοινοποιηση στο φεις
Makis Metaxas
Αγαπητέ Παναγή επειδή πολλοί λίγοι ξέρουν το πόσο πολύ το προσπάθησες και τελικά το κατάφερες ενώνοντας όλες τις δυνάμεις του τόπου μας Περιφερειάρχη, Βουλευτή, Δήμαρχο, αναπληρωτή Δήμαρχο Περιφερειακούς, Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους με αποφάσεις και δηλώσεις των θεσμικών τους οργάνων επίτρεψέ μου να σε συγχαρώ για την τεράστια συμβολή σου τόσο εσένα όσο και όλων των άλλων προαναφερομένων εκπροσώπων μας για την θετική έκβαση μιας μάχης που η αλήθεια είναι δεν ήταν καθόλου εύκολο για να κερδηθεί.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλό μα και αρκετά καθοριστικό αποτέλεσμα!
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους τους πολίτες που σκέπτονται και ενδιαφέρονται για το μέλλον των νησιών μας σε όσους το πάλεψαν και το πέτυχαν!!
    Θα ήθελα επίσης να επισημάνω και την ανάγκη να ασχοληθούμε ευρύτερα με έναν από τους κύριους πλουτοπαραγωγικούς παράγοντες του τόπου τη θάλασσα, μια και απαντώνται κάποια όχι και τόσο ευχάριστα φαινόμενα (εξωγενή?), που πιστεύω να έχουν γίνει αντιληπτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΣΑΜΕ ΤΣΙ ΠΕΤΑΛΙΔΕς-ΑΧΙΝΟΥς, ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ!! ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή