Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Η Κεφαλονιά στους κορυφαίους προορισμούς διακοπών για το 2019

Τέταρτος καλύτερος προορισμός στον κόσμο για το 2019 αναδεικνύεται η Κρήτη σύμφωνα με τις κριτικές εκατομμυρίων ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, όπως αποτυπώνονται στα βραβεία Travelers’ Choice Awards της TripAdvisor.

Η Κεφαλονιά στους 10 κορυφαίους προορισμούς διακοπών για το 2019Οι προορισμοί που απέσπασαν βραβείο προέκυψαν έπειτα από αλγόριθμο που βασίστηκε σε κριτικές και αξιολογήσεις ξενοδοχείων, εστιατορίων και εμπειριών στους προορισμούς σε όλο τον κόσμο κατά το περασμένο 12μηνο. Η μεθοδολογία περιλαμβάνει την αξιολόγηση της ποιότητας και του όγκου των κριτικών, ώστε να αναδεικνύονται προορισμοί που συστηματικά προσφέρουν τις καλύτερες εμπειρίες στους ταξιδιώτες.

Λονδίνο, Παρίσι και Ρώμη είναι οι τρεις κορυφαίοι προορισμοί στον κόσμο για την εφετινή χρονιά, βάσει των προτιμήσεων των χρηστών της πλατφόρμας που αποτελεί βασική πηγή έμπνευση των ταξιδιωτών για διακοπές και δραστηριότητες.

Στην ευρωπαϊκή κατάταξη προορισμών, μετά την 4η θέση που καταλαμβάνει η Κρήτη, ακολουθεί η Σαντορίνη η οποία αναδεικνύεται ανάμεσα στους 11 δημοφιλέστερους προορισμούς στην ήπειρο και ακολουθεί η Ρόδος στην 13η θέση στην Ευρώπη.

Στο εσωτερικό της χώρας, αναδεικνύονται οι 10 κορυφαίοι προορισμοί για το 2019, ανάμεσα στους οποίους κάνει και την εμφάνισή της η Αθήνα, καθώς όλοι οι υπόλοιποι αφορούν διάσημα ελληνικά νησιά.

Δείτε την πρώτη δεκάδα...
 



1. Κρήτη

2. Σαντορίνη
3. Ρόδος
4. Κέρκυρα
5. Μύκονος
6. Αθήνα
7. Ζάκυνθος
8. Κεφαλονιά
9. Κως
10. Νάξος

Πηγή tornosnews.gr & 
kefaloniamas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου