Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗς ΚΑΛΥΨΩς

«Μετανάστευσαν» στο νησί της Λήθης και βρήκαν το νόημα της ζωής
Πληροφορίες για αυτόν τον ιστότοπο
DINFO.GR
Με τα πολλά και τα λίγα αποφασίσαμε σαν ζευγάρι και σαν όντα ξεχωριστά έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μπουχτίσαμε και επιλέξαμε αλλαγή στους ρυθμούς της πόλης, με την...

4 σχόλια:

  1. Ναι ορέ δε λέω, για τουρισμό ωραία είναι αυτά τα νησάκια αλλά κάτσετε έδεκει να ζήσετε και να γδώ αν θα σας ενδιαφέρει η ελιά, ο πλάτανος και ο κέδρος, που δε ξέρετε να φάτε ούτε αχινιό! Κα κα κα.
    Και άμα σας πιάσει κόψιμο αντί να πιείτε μια μέντα να σας περάσει, θα περιμένετε εμένα το μακάκα να σας πλερώσει ελικόφτερο να σας πάει στο Ωνάσιο, γιατί τα άλλα είναι χαμαιτυπεία!
    Και άματις με πιάσει εμένα η λήθη, θα τρέχετε τσι καταγγελίες! Κα κα κα

    Νανάκια και όνειρα γλυκά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλο Βραδυ, και καλη η τελευταια εβδομαδα του Μαρτη!! Εδεπα επερημενα να μου σχολιαζες τον τιτλο,, που εβαλα οτι ειναι το νησι της καλυψως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ορέ το ψιλοκατάλαβα αλλά άμα και το πιάσουμε έτσι τότενες θα μπλέξουμε και με τσου Κρητικούς που θέλουνε την Ιθάκη στα Χανιά (Γραμβούσα κλπ.) και θα δημιουργηθεί πρόβλημα και με κάτι μακάκες τούρκους που θέλουνε την ανατολική Κρήτη δικιά τσου και θα αρχίσουνε να τη θέλουνε ολόκληρη και θα βγάλουνε και τον Οδυσσέα ξάδερφο του Εντογάν!!κα κα κα.
    Οπότε μη τα πλησιάζεις προς τα εκεί τα πράματα γιατί θα χαρακτηριστείς εθνικός μειοδότης…

    Χα χα χα χα χα χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποκτησα και γαμπρο (εχει παρει ανηψια μου) απο το νησι Λειψους,, και εκει αυτο λενε,, οτι ητανε το νησι της καλυψους (εξου και το ονομα λενε,, απλα το κοψανε χαχα) δεν βγαινει του λεω το σεναριο,,εδεκει θα πηγενε κολυμπωντας τουρκια του λεω,,σιγα με εφτιαχνε σχεδια να ρθει Πόρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή