Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Αποστολατος Γιωργος Πριγκιπας, χαμογελάει, selfie και κοντινό πλάνο


Ο νέος Δήμος Ερίσου, Πυλάρου, Σάμης «Δήμος Σάμης» είναι πλέον γεγονός και η ανάγκη για ενεργή συμμετοχή γίνεται επιτακτική. Η συγκυρία μεταβάλλεται, έρχονται νέες προκλήσεις και νέες ευκαιρίες που πρέπει να μας βρουν έτοιμους. Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να κάνουμε τον νέο δήμο ένα εργαλείο για την ανάπτυξη.
Η επαρχία Σάμης είναι ένας τόπος ευλογημένος, με ιστορία και πολιτισμό που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Τα ιστορικά μνημεία, η πνευματική ζωή, η ιστορία μας ανιχνεύονται στο κάθε τι, σε όλη την Έρισσο, την Πύλαρο, την Σαμη. Η διατήρηση και διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είναι επιβεβλημένη, όχι μόνο για την ιστορική της αξία αλλά και για την τεράστια ώθηση που μπορεί να δώσει στην οικονομική ζωή του τόπου μας.
Συστρατεύτηκα στην συλλογική προσπάθεια της Δημοτικής παράταξης “Ανοιχτοί Ορίζοντες” με υποψήφιο δήμαρχο τον Στέλιο Σπαθή, γιατί θέλω να ξαναγίνει η επαρχία Σάμης, ο τόπος που γεννήθηκα, ζω και αγαπώ, ο τόπος που θα ανθήσουν τα όνειρα και οι ελπίδες μας, αξιοποιώντας την εμπειρία του χθες και την δυναμική του αύριο.
“Όταν πας μόνος σου πας γρήγορα, όταν πας μαζί με άλλους φτάνεις μακρια”.
 — στην τοποθεσία Sámi, Kefallinia, Greece.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου