Λοιπόνε άμα τα 2 τα έσπασες αλλά είμαι ωμά μέσα στο πιάτο, άμα τα άλλα δύο τα έχεις τηγανισμένα στο τηγάνι, άμα τα άλλα δύο τα έφαες ρουφηχτά και άμα δεν έχεις πάει ακόμη τουαλέτα, τα έχεις και τα έξι!!
Ότα λες πόσα ΜΟΥ έμειναν σημαίνει πόσα έχω (κέκτημαι, τα έχω δικά μου), και δε λέει σπασμένα ή άσπαστα. Δηλαδή άμα έχεις δύο στη κοιλιά δεν είναι δικά σου?? Κα κα κα. Άρα και έτσι που το έθεσες πάλε 6 αυγά έχεις ή όχι??
αστα δεν το σωνεις την πατησες,, Ο γιωργος ειναι πονηρος παραδεξου του χαχα,, Ο παπας και η παπαδια, ο γιαννης και η Μαρια τηγανησαν εξι αυγα και φαγαν ο καθενας τρια,, και αυτο καλο ειναι και πιο ευκολο! για τσου Ασιωτες
Πάλε τη μπάτησες! Τα τρία αυγά του παππαγιάννη δε μετράνε γιατί ήτανε σαρακοστιανά. Χα χα χα.
Ρε φίλε εκειό το ασπρόγαλοι από πού βγαίνει και σημαίνει φουστανελάδες? Έχω πάρει αρμπάριζα κάτι Πελοποννήσιους και ΄τσου κάνω μπαρούτι, αλλά δε το ξέρουνε και αυτοί.
ΣΤΗΝ ΑΣΣΟ ΤΣΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙΣΤΡΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΡΟ!! (ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΟ-ΣΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΟΥΛΙΩΤΙΚΑ) Μπορει να φοραγανε τσι φουστανελες,αλλα ητανε επαναστατες, και το οπλο το ειχανε στο πλαι τους παντα
Δεν έχω ακούσει κάτι για το τι σημαίνει Βρυώνης, αλλά αν και θεωρείται Τουρκαλβανικό όνομα είναι καθαρά αρχαιοελληνικό με ρίζα το βρύω, που σημαίνει ορμητικός. Είναι κάτι σα το Γυρυόνης από το ρήμα γηρύω = φωνάζω, σκούζω, χα χα. Έχουμε στη πλατέα μας και το άγαλμα του πολιτικού μας Ιωάννη Βρυώνη που τόνε γράφει πρόεδρο τση Βουλής των Ελλήνων, αλλά εγώ στα συγκεκριμένα αρχεία δε μπορώ να τόν εύρω. Άλλο μυστήριο και τούτοε!
Έχω και πληροφορίες ότι τη υδρογεώτρηση που εκάμανε κοντά στο Κοθρέα που έχει πολλούς Βρυώνηδες θα τήνε ονομάσουνε Βρυωνία ένεκα τση μεγάλης ορμής του αναβλύζοντος νερού τση. Κα κα κα κα.
Έχω διαβάσει ένα περιηγητή στη Ζάκυνθο τον Alb. Mousson, που κατά το 1850μχ. έβλεπε τσού κατοίκους εκεί να φοράνε σακάκι με φουστανέλα και έσκαε στα γέλια. Κατά που φαίνεται κάπως έτσι θα ήταν ντυμένοι και εκεί κάτω οπότε τσου βγάλανε ασπρόγαλλους! Χα χα
Λοιπόνε άμα τα 2 τα έσπασες αλλά είμαι ωμά μέσα στο πιάτο,
ΑπάντησηΔιαγραφήάμα τα άλλα δύο τα έχεις τηγανισμένα στο τηγάνι,
άμα τα άλλα δύο τα έφαες ρουφηχτά και
άμα δεν έχεις πάει ακόμη τουαλέτα, τα έχεις και τα έξι!!
Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα
εχασες φιλτατε,, μαλλον γιατι απαντησες γρηγορα εσπασα 2 τα τηγανισα και τα εφαγα,, απλα σε μπερδεψα οπως το εθεσα χαχα, 4 μεινανε
ΑπάντησηΔιαγραφήΌτα λες πόσα ΜΟΥ έμειναν σημαίνει πόσα έχω (κέκτημαι, τα έχω δικά μου), και δε λέει σπασμένα ή άσπαστα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή άμα έχεις δύο στη κοιλιά δεν είναι δικά σου?? Κα κα κα.
Άρα και έτσι που το έθεσες πάλε 6 αυγά έχεις ή όχι??
(Επεξήγηση):
Κεφαλλονίτης κογιονάρει Κεφαλλονίτη!
Κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα
αστα δεν το σωνεις την πατησες,, Ο γιωργος ειναι πονηρος παραδεξου του χαχα,, Ο παπας και η παπαδια, ο γιαννης και η Μαρια τηγανησαν εξι αυγα και φαγαν ο καθενας τρια,, και αυτο καλο ειναι και πιο ευκολο! για τσου Ασιωτες
ΑπάντησηΔιαγραφήΠάλε τη μπάτησες! Τα τρία αυγά του παππαγιάννη δε μετράνε γιατί ήτανε σαρακοστιανά. Χα χα χα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΡε φίλε εκειό το ασπρόγαλοι από πού βγαίνει και σημαίνει φουστανελάδες?
Έχω πάρει αρμπάριζα κάτι Πελοποννήσιους και ΄τσου κάνω μπαρούτι, αλλά δε το ξέρουνε και αυτοί.
Κα κα κα κα κα.
Αρβανίτες και Αρβανιτοχωρια ( Καπανδρίτι, Μοναστηράκι, Φουρνιωτι...)
ΑπάντησηΔιαγραφήΠου φορούσαν τη φουστανέλα ενώ οι άλλοι τα ρούχα τα ευρωπαϊκά ( γαλλικά). Ρωτά και από τα μέρη σου να σου πουν τι σημαίνει Βρυώνης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣΤΗΝ ΑΣΣΟ ΤΣΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΚΙΝΟΙ ΘΕΛΑΝΕ ΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙΣΤΡΩΘΗΚΑΝΕ ΠΟΡΟ!! (ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΡΟ-ΣΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΣΟΥΛΙΩΤΙΚΑ) Μπορει να φοραγανε τσι φουστανελες,αλλα ητανε επαναστατες, και το οπλο το ειχανε στο πλαι τους παντα
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν έχω ακούσει κάτι για το τι σημαίνει Βρυώνης, αλλά αν και θεωρείται Τουρκαλβανικό όνομα είναι καθαρά αρχαιοελληνικό με ρίζα το βρύω, που σημαίνει ορμητικός.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι κάτι σα το Γυρυόνης από το ρήμα γηρύω = φωνάζω, σκούζω, χα χα.
Έχουμε στη πλατέα μας και το άγαλμα του πολιτικού μας Ιωάννη Βρυώνη που τόνε γράφει πρόεδρο τση Βουλής των Ελλήνων, αλλά εγώ στα συγκεκριμένα αρχεία δε μπορώ να τόν εύρω. Άλλο μυστήριο και τούτοε!
Έχω και πληροφορίες ότι τη υδρογεώτρηση που εκάμανε κοντά στο Κοθρέα που έχει πολλούς Βρυώνηδες θα τήνε ονομάσουνε Βρυωνία ένεκα τση μεγάλης ορμής του αναβλύζοντος νερού τση. Κα κα κα κα.
Κά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα.
Έχω διαβάσει ένα περιηγητή στη Ζάκυνθο τον Alb. Mousson, που κατά το 1850μχ. έβλεπε τσού κατοίκους εκεί να φοράνε σακάκι με φουστανέλα και έσκαε στα γέλια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατά που φαίνεται κάπως έτσι θα ήταν ντυμένοι και εκεί κάτω οπότε τσου βγάλανε ασπρόγαλλους! Χα χα
Κα κα κα κα.