Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ! Παρεμβαση Οδυσσεα

Ανακοίνωση για το γήπεδο Τζαννατων.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΠρος μεγάλη μου έκπληξη διάβασα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών σχετικά µε τη συντήρηση του χλοοτάπητα γηπέδου Τζαννάτων .
Από την 01/09/2019 έως και σήμερα αλλά και για όσο η ανάγκη το επιτάσσει, με την ιδιότητα του νέου προέδρου κοινότητας Πόρου αλλά και το αίσθημα ευθύνης ενός δημότη που νοιάζεται τον τόπο του, ανέλαβα εθελοντικά και αφιλοκερδώς την φροντίδα του γηπέδου – αν και το γήπεδο των Τζαννατων, όπως και κάθε γήπεδο στην Κεφαλονιά, υπόκειται στην αρμοδιότητα της ΚΕΔΗΚΕ - ώστε να μην υπάρξουν εμπλοκές ή προβλήματα στην περαιτέρω λειτουργία του.
Στο διάστημα αυτό το γήπεδο επισκέφτηκε δυο φορές ιδιώτης γεωπόνος καθώς και γεωπόνος του Δήμου. Το γήπεδο κουρευόταν ανά δεκαήμερο , ποτιζόταν καθημερινά και τέλος Σεπτεμβρίου λιπάνθηκε. Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το γήπεδο της Σκάλας είναι εδώ και τρεις μήνες υπό ανακατασκευή ( τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα) γεγονός που συμβάλει στην επιβαρημένη χρήση του γηπέδου Τζαννάτων. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο Κ.Πετρατο για την αρχική ενημέρωση και στήριξη του.

Ο γεωπόνος του Δήμου έχει δώσει οδηγίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τις οποίες οδηγίες ανυπομονώ να μοιραστώ με το νεοσύστατο ΔΣ της ΚΕΔΗΚΕ, το αρμόδιο όργανο για τη συντήρηση του γηπέδου.
Κλείνοντας, θα παρακαλούσα, την επόμενη φορά που θα υπάρξει θέµα στο οποίο αναφέρεται το όνομα ή η ιδιότητα μου, να προηγείται επικοινωνία, για να µην δημιουργούνται παρερμηνείες, παρεξηγήσεις και σχηματισμός λαθεμένων απόψεων.
Πόρος 01 -11 - 19
Πρόεδρος Κοινότητας Πόρου
Γαλιατσάτος Οδυσσέας

Και  μια ερωτηση,,, δικη μου (του  μπλοκερ)
Γιατι παραμενει ακομη με την ονομασια Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ (Δημου Κεφαλονιας) ,, με τις αλαγες στον καλικρατη,,δεν θα επρεπε να αλαζε και ονομασια? Νησιου Κεφαλονιας,, ή εστω Δημου Αργοστολιου (ΚΕΔΗΑΡ)????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου