Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Έρχεται καλοκαίρι με έως και 25 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει το Σαββατοκύριακο.
Οι άνεμοι θα πνέουν έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο με προοδευτική εξασθένηση.
Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 25 Απριλίου σε ολόκληρη τη χώρα ο καιρός θα είναι καλοκαιρινός με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις. Τις πρωινές και κυρίως τις νυκτερινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 20, στη Θεσσαλία από 5 έως 23 βαθμούς, στην Ήπειρο από 6 έως 20, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα και στη Νότια Πελοπόννησο από 8 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 20 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από δυτικές έως βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, και στα Δωδεκάνησα 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-04-2020
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά κυρίως της Πελοποννήσου τις απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και πιθανώς ομίχλες τις βραδινές ώρες.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα δυτικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 09 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου