Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ : Πέραν κάθε λογικής η κατάργηση της ΕΔΑΚΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Πρόεδρος, το ΔΣ, οι εργαζόμενοι και η κοινωνία των Νησιών μας στο σύνολο της, εναντιώνονται στην αιφνιδιαστική και πέραν κάθε λογικής απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει την ΕΔΑΚΙ. Η Εταιρία η οποία ιδρύθηκε πριν από 35 χρόνια από τον τότε Δήμαρχο Αλέκο Καλαφάτη και λειτούργησε με επιτυχία στηριζόμενη από όλες τις μετέπειτα Δημοτικές Αρχές (Μάκης Φόρτες, Γιώργος Τσιλιμιδός, Αλέξανδρος Παρίσης, Θεόφιλος Μιχαλάτος), είναι ο λόγος για τον οποίο μέχρι και σήμερα η Κεφαλονιά και η Ιθάκη είναι τα καθαρότερα Νησιά της Ελλάδας.

Καλούμε τον Βουλευτή Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγή Καππάτο να παρέμβει άμεσα ούτως ώστε, να απαλειφτούν από το εν λόγω Σχέδιο Νόμου το σύνολο των διατάξεων που προβλέπουν το ζοφερό μέλλον στην καθαριότητα των Νησιών μας με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση σκοτεινών συμφερόντων.
Καλούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Σταύρο Τραυλό να επιστρέψει στην ΠΙΝ κάθε εισήγηση περί καταργήσεως της ΕΔΑΚΙ ως απαράδεκτη.
Καλούμε τα Δημοτικά Συμβούλια των Νησιών μας να απορρίψουν κάθε σκέψη αλλαγής του υφιστάμενου πλαισίου λειτουργίας της ΕΔΑΚΙ.
Το ΔΣ, οι εργαζόμενοι στην ΕΔΑΚΙ και η κοινωνία των Νησιών μας θα αντιδράσουν με πρωτοφανή τρόπο σε κάθε προσπάθεια απεμπόλησης του δικαιώματος μας να ζούμε σε έναν τόπο για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι και φροντίζουμε για τέσσερις περίπου δεκαετίες να είναι αυτός που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.
                                                                        Αργύρης Γαβριελάτος
                                                                          Πρόεδρος ΕΔΑΚΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου