Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Η Ελλάδα στοχεύει να υποδεχθεί τους τουρίστες τον Ιούλιο

Η Ελλάδα στοχεύει να υποδεχθεί τους τουρίστες τον Ιούλιο, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Χάρι Θε
Ο τουριστικός τομέας στην Ελλάδα ελπίζει να είναι ξανά ανοιχτός στις επιχειρήσεις " τον Ιούλιο, δήλωσε ο υπουργός Τουρισμού Χάρι Θεοχάρης σε συνέντευξή του στο BBC. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της Πέμπτης.
Ερωτηθείς για το πότε θα ανοίξουν τα σύνορα και η χώρα θα μπορέσει να υποδεχθεί ξανά τους τουρίστες, είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συζητηθεί με ειδικούς υγείας, αλλά η Ελλάδα ήλπιζε να "σώσει" ένα σημαντικό κομμάτι της καλοκαιρινής περιόδου.

"Βρισκόμαστε στη διαδικασία σύστασης των πρωτοκόλλων που θα υποβληθούν στην Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουν να μας δώσουν το πράσινο φως τους για να ανοίξουμε σταδιακά", δήλωσε ο υπουργός.
" Σκοπεύουμε να μπορέσουμε να ανοίξουμε τον Ιούλιο. Φυσικά, αυτό δεν μπορεί να γίνει για όλες τις χώρες, για όλους τους προορισμούς, το αναγνωρίζω, αλλά τουλάχιστον πρέπει να προσπαθήσουμε να ανοίξουμε διμερή επικοινωνία και να ταξιδέψουμε με κάποιες χώρες ", πρόσθεσε.
Κε. Ο Θεοχάρης εξήγησε ότι η Ελλάδα έχει κάνει μια πολύ επιθετική προσέγγιση στο ότι έχει ενεργήσει υπέρ της, με τον πρωθυπουργό να κάνει βήματα για να μπλοκάρει τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού ακόμα και πριν από το θάνατο, ενώ η χώρα έχει λάβει επίσης πολύ γρήγορα βήματα για να κλείσουν σχολεία
"Αυτό συνδέθηκε με μια συνεπή παιδαγωγική πολιτική που εξηγεί στο κοινό γιατί έπρεπε να κάνει ό, τι ήταν απαραίτητο και πώς θα μπορούσε να γεφυρώσει την καμπύλη", ανέφερε.
Υπουργείο Τουρισμού - Ministry of Tourism Visit.Greece

2 σχόλια:

  1. Για να γδούμε γιατί πολύ στο σίγουρο και απερίσκεπτα το πήραμε το πράμα τα τελευταία χρόνια και τουρίστα με «χρήμα» εγώ δε γλέπω.
    Και συνήθως ισχύει το «όπως στρώνεις κοιμάσαι».

    Κάπου πρέπει να ξυπνήσουμε λίγο και να γλέπουμε πιο μπροστά εκτός αν εγώ είμαι θεόστραβος…

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΑΠΑΝΗς , ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,, ΝΑ ΤΟΝΕ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟς ΠΑΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή