Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

ΜΑΚΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΖΑΠΑΝΤΗ ΚΩΣΤΑ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, λουλούδι, ωκεανός, φύση, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό
Πριν λίγο διάβασα την δημόσια επιστολή του τελευταίου Δημάρχου του Δήμου Ελειού- Πρόννων του Κώστα Ζαπάντη που αναρτήθηκε στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ του νησιού μας.
Την διάβασα με προσοχή όπως και με προσοχή διάβασα νωρίτερα δύο ακόμη δημοσιεύσεις του στο blog https://kefalonitis-onos.blogspot.com/
Η μία αφορούσε το λιμενικό ταμείο της παρελθούσας διοίκησης που φέρει τον τίτλο :ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
«ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ»
https://kefalonitis-onos.blogspot.com/…/04/blog-post_60.html
Και η άλλη που αφορούσε την περιοχή των Πρόννων και φέρει τον τίτλο:
Η ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΝΝΩΝ.
https://kefalonitis-onos.blogspot.com/…/04/blog-post_81.html.

Καταρχήν θέλω να πω πως δεν μπορεί να υπάρξει άνθρωπος που κατοικεί στους Πρόννους και να μην προσυπογράφει αυτήν την επιστολή. Έχω την πεποίθηση πως μας εκφράζει όλους μας, αλλά πάω ακόμη μακρύτερα για να πω πως πρέπει να εκφράζει πολύ περισσότερο το νέο μας Δήμαρχο στο μέτρο που δεν έχει πάθει καμία μετάλλαξη από την εποχή που εκλέχθηκε.
Ο Θεόφιλος έχει μπροστά του την μοναδική ευκαιρία να αποδείξει πως όχι μόνο διαφέρει από τους προγενέστερους αλλά πως έχει όλα εκείνα τα εφόδια για να αναδειχθεί σε έναν εγγυητή μιας ισόρροπης ανάπτυξης, που τόσο μας κόστισε ιδιαίτερα στους Πρόννους, σε ένα Δήμο που η αλήθεια είναι θα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές του, ενδεχομένως με πολλές αναταράξεις, στην μετα-κορωνοϊό εποχή.
Η μεγάλη ευκαιρία του Θεόφιλου για διάκριση είναι τώρα στην ώρα της κρίσης. Στο χέρι του είναι να δημιουργήσει άμεσα δίκτυα ενεργών πολιτών εντός και εκτός του νησιού μας που θα τροφοδοτήσουν με ιδέες και προτάσεις τον ίδιο και τα συλλογικά του όργανα για να μπορέσουν να δώσουν με επιτυχία την μάχη για το αύριο του νησιού μας και να αφήσει ανεξίτηλα το θετικό του αποτύπωμα.
Αμ' επος αμ' έργον Θεόφιλε, οι καιροί ου μενετοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου