Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Μια καταγγελια που φανερωνει πολλα

Από  Asimina Neofitou

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομοΣε μία πολύ σοβαρή καταγγελία που μπορεί να φανερώνει πολλά για τις προθέσεις κάποιων να καταργήσουν την Διαδημοτική στην Κεφαλονιά, προέβη χθες ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, κατά την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως είπε ο Δήμαρχος πριν δύο μήνες τον πλησίασε συγκεκριμένος επιχειρηματίας με αίτημα να κατασκευαστεί ένα εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών στο Ληξούρι που να παράγει ενέργεια με δυνατότητα παραγωγής 100 τόνων την ημέρα. Μία δυναμικότητα πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που διαθέτει η Κεφαλονιά. Τι σημαίνει αυτό; Ότι πιθανόν η πρόθεση είναι να έρχονται στην Κεφαλονιά σκουπίδια από όλη ενδεχομένως την Περιφέρεια!!! Και μετά δύο μήνες έρχεται αυτό το νομοσχέδιο. Τα συμπεράσματα δικά σας...

2 σχόλια:

  1. Μία πανέξυπνη κίνηση είναι η καύση των σκουπιδιώνε εκεί κατά τα Ζόλα που θα συνεισφέρει στην οικονομική αναβάθμιση τση Κεφαλλονιάς μας και αντιδρούμε?
    Είμαστε θεοπάλαβοι ορές??

    Ιδού τα οφέλη:
    Αρχικά παίρνουμε επιδότηση από την ΕΟΚ για να φτιάξουμε προβλήτα τουλάχιστο έξι θέσεων για κρουαζιερόπλοια κοντά στη παραλία Φτέρη, οπότε θα τριπλασιάσουμε την άφιξη κρουαζιερόπλοιων στο νησί.
    Γιατί ποιό κρουαζιερόπλοιο δε θα θέλει να αδειάζει τα σκουπίδια του τσάμπα από τη μία, ενώ ταυτόχρονα θα μπανιάρουνται οι τουρίστες του στις πασίγνωστες παραλίες του Μύρτου από την άλλη?
    Άμα διαφημίσουμε και επιτόπιες γαργάρες θαλασσινού νερού ανακατεμένου με τσι γνωστές «άφρες» που θα μας αφήνουνε τα εν λόγω πλοία σα λήψη αντισωμάτων κατά του κορονοϊού, θα βουλιάξει το νησί από κόσμο!!
    Να γδείτε που μετά τα διπλανά νησιά δε θα μας στέρνουνε σκουπίδια από τη ζήλια τσου οπότε κανένα πρόβλημα.

    Ακόμα και εγώ ο δεούτελος καταλαβαίνω το συμφέρον μας και συμφωνώ απολύτως με τσι πετυχημένες υπουργοπεριφερικές αποφάσεις, εσείς που είστε εξυπνότεροι κοιμάστε ολόρτοι ???

    Ξυπνήστε ρέεεεεεε.

    Κουά κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα κα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σπυρο , μπορω να πω πολυ καλη η ιδεα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή