Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

πρωτο-ψαλτη!! Μαλλον πρεπει να αρχισουμε να τους τα Ψαλουμε!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα

tsiodras5555
«Πράξη που προσβάλει όλους εμάς που κάναμε υπακοή στα μέτρα των αρμόδιων αρχών» χαρακτήρισε το «σόου» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου και παρουσία του πρωθυπουργού και συνωστισμένων δημοσιογράφων που κατέγραφαν τη στιγμή, ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, Θεόκλητος.
Πάντως, ο καθηγητής Τσιόδρας, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, για το άνοιγμα των εκκλησιών (σ.σ. παραμένουν κλειστές έως 28/4) είπε (την Πέμπτη) ότι «είναι νωρίς να το συζητήσουμε».
Δύο και βάλε μήνες όλοι εντομεταξυ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,,ακουμε τις οποιες συμβουλες των ειδικων, εχουμε χασει κάθε εννοια ελευθεριας,, που πριν π.χ καρναβαλια εποχη, οποιος μας το ελεγε, θα τον περναγαμε για τρελό, εχουν απαγορεύσει το μπανιο στην θάλασσα, εχουν απαγορευσει ,, και με προστιμο,, 5.000 €   τον ερασιτεχνη να πάει να ψαρεψει!!  Ακουμε επιδοματα, και αλαγες πανω σε αυτά καθε εβδομαδα και διαφορετικα σεναρια!  Η βιομηχανια της χώρας ο τουρισμος δέχεται το τελειωτικό χτυπημα!  
 Είναι απαράδεκτο να κλείσουν τις επιχειρήσεις και να μην τους στηρίζουν..αίσχος..ολες οι ευρωπαϊκές χώρες στηρίζουν όλες τις επιχειρήσεις...τι θα γίνει με αυτους τους ανθρώπους κανεις δεν μιλάει...🤔
Και τα μετρα τελικα ειναι μονο για ορισμένους!



POROSNEWS.BLOGSPOT.COM
ΝΕΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΜΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου