Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Είναι ο Κορονοϊός μια κορυφαία ιστορία απάτης;

 πηγη  https://www.georgiouclub.gr/



Ο Ναζιστής Χίτλερ έλεγε:

«Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό».

Και το απέδειξε το 1933 με την επιβολή του Ναζισμού στην Γερμανία.

Στην διαφήμιση υπάρχει ένας κανόνας:

«Να φέρεσαι στους καταναλωτές σαν να είναι μικρά παιδιά. Όσο μεγαλύτερα ψέματα λες, τόσο πιο επιταχυμένη είναι μια διαφήμιση».

Ο Κορονοϊός είναι ένα ναζιστικό τερατούργημα; Ένα τεράστιο ψέμα που η Παγκόσμια Ελίτ έχει εξαπλώσει σε όλες τις χώρες με στόχο την εξουσία, μια τεράστια κερδοφορία των Πολυεθνικών εταιρειών και την φτωχοποίηση εκατομμυρίων ανθρώπων. Ας αναλύσουμε τα επίσημα δεδομένα από τις ανακοινώσεις των διαφόρων χωρών. Ο Κορονοϊός σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις εμφανίσθηκε ξαφνικά μέσα σε 9 ημέρες, σε 22 διαφορετικές χώρες ταυτόχρονα. Από τις 22/1/2020 έως τις 31/1/2020. Μέσα στις χώρες εμφανίσθηκαν εστίες οι οποίες απείχαν πολλά χιλιόμετρα μεταξύ τους.

Ο κατάλογος αυτών των χωρών είναι:

22/1/2020: Ταιβάν (2 θύματα)

23/1/2020: Χονγκ Κονγκ (12 θύματα)

24/1/2020: Γαλλία (5 θύματα)

24/1/2020: Νεπάλ (1 θύμα)

Η Γαλλία και το Νεπάλ απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα η μια με την άλλη.

27/1/2020: Σρι Λάνκα (1 θύμα)

28/1/2020: Γερμανία (1 θύμα)

28/1/2020: Ταϊλάνδη (14 θύματα σε διάφορες περιοχές της χώρας)

29/1/2020: Φινλανδία (1 θύμα)

29/1/2020: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (1 θύμα)

30/1/2020: Σιγκαπούρη (10 θύματα)

30/1/2020: Ιταλία (2 θύματα)

30/1/2020: Καναδάς (1 θύμα)

30/1/2020: Ινδία (1 θύμα)

30/1/2020: Νότια Κορέα (6 θύματα)

Στην Νότια Κορέα ο ένας ασθενής με κωδικό 31 ήταν μια γυναίκα 61 ετών που δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν Κινέζο πολίτη. Ήταν μια «εσωτερική» ασθένεια.

31/1/2020: Ιαπωνία (11 θύματα)

31/1/2020: Βρετανία (2 θύματα)

31/1/2020: Σουηδία (1 θύμα)

31/1/2020: Ρωσία (1 θύμα)

31/1/2020: ΗΠΑ (6 θύματα)

31/1/2020: Καμπότζη (1 θύμα)

31/1/2020: Μαλαισία (8 θύματα)

31/1/2020: Αυστραλία (9 θύματα)

Σε 8 χώρες από την Αυστραλία μέχρι τη Σουηδία ο Κορονοϊός εμφανίσθηκε την ίδια μέρα (31/1/2020). Όλες οι χώρες ανακοίνωσαν ότι ο Κορονοϊός μεταδόθηκε από επισκέπτες Κινέζους πολίτες κατά 90% από την πόλη Γουχάν. Φαίνεται ότι οι πολίτες της Γουχάν έκαναν ομαδικό τουρισμό σε όλο τον πλανήτη σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όμως μια πανδημία εξαπλώνεται σταδιακά και θέλει χρόνο αρκετό για να επηρεάσει κάθε χώρα ξεχωριστά. Δεν είναι δυνατόν μια πανδημία να χτυπήσει την ίδια ημέρα 8 χώρες ταυτόχρονα και μάλιστα χώρες που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα η μια από την άλλη. Συμπωματικά με κατοίκους της Γουχάν. Πολλές από τις εστίες απείχαν χιλιόμετρα μεταξύ τους μέσα στην ίδια χώρα. Είναι πολύ χοντρό να φάει κανείς το παραμύθι της πανδημίας. Μόνο ένα βιολογικό όπλο με απόλυτο σχεδιασμό μπορεί να χτυπήσει ταυτόχρονα 22 χώρες σε 9 ημέρες.

Στις 21 Φεβρουαρίου 2020 είχαν αναφερθεί κρούσματα Κορονοϊού σε 28 χώρες. Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Tedros Adhanom Chebreyesus είχε αναφέρει: «Έχουμε ακόμη τη δυνατότητα να σταματήσουμε τον Κορονοϊό. Ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν».

Ήταν η ίδια εποχή που ο νομικός σύμβουλος του ΠΟΥ Francis Boyle είχε δηλώσει: «Ο Κορονοϊός είναι ένα βιολογικό όπλο γενετικά τροποποιημένο».

Εντελώς ξαφνικά στις 21 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2020 μολύνθηκαν ταυτόχρονα 33 χώρες, πάλι μέσα σε 9 ημέρες, όπως ακριβώς είχε γίνει με το πρώτο κύμα. Οι χώρες (πάντα σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις) είναι οι εξής:

Λίβανος, Ομάρ, Ισραήλ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Αζερμπαϊτζάν, Μπαχρέιν, Κουβέιτ, Κατάρ, Αρμενία, Νιγηρία, ΕΛΛΑΔΑ, Δανία, Αυστρία, Ελβετία, Νορβηγία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Μονακό, Ιρλανδία, Γεωργία, Κροατία, Λευκορωσία, Λιθουανία, Εσθονία, Ρουμανία, Σκόπια, Μεξικό, Βραζιλία, Ισημερινός, Νέα Ζηλανδία.

Οι χώρες αυτές δεν είχαν σε καμία περίπτωση όλες τους μολυνθεί με την ίδια ποικιλία του ιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι ταυτόχρονες λοιμώξεις σε αυτές τις 33 χώρες δεν ήταν από την ίδια πηγή.

Εδώ έχουμε μόλυνση σε συγκεκριμένες ομάδες χωρών. Είναι οι χώρες της Ευρώπης που δεν είχαν μολυνθεί από το πρώτο κύμα, οι υπόλοιπες χώρες της Μέσης Ανατολής, χώρες της Νότιας Αμερικής και ορισμένες χώρες της Ασίας. Όλως περιέργως αναφέρεται μια χώρα της Αφρικής. Δηλαδή ο 3ος κόσμος που ζει σε συνθήκες απόλυτης φτώχειας, με σχεδόν ανύπαρκτα συστήματα υγείας και χωρίς καθημερινή καθαριότητα, είχε ένα κρούσμα.

Ίσως γιατί εκεί τις κοινωνίες τις ελέγχουν απόλυτα οι διάφορες πολυεθνικές και δεν υπήρχε λόγος για περισσότερη υποταγή. Η πανδημία αυτή έχει ένα πολύ περίεργο τρόπο εξάπλωσης. Δεν εξαπλώνεται σταδιακά από όμοιες χώρες. Αλλά εμφανίζεται ξαφνικά ταυτόχρονα με τον ίδιο τρόπο σε χώρες όλων των ηπείρων.

Ένας φυσικός ιός δεν έχει την δυνατότητα να μολύνει ταυτόχρονα 22 ή 33 χώρες. Η ιστορία διδάσκει ότι οι ιοί εξαπλώθηκαν σιγά – σιγά και μάλιστα σε μεγάλα χρονικά διαστήματα σε συγκεκριμένες γεωγραφικά περιοχές. Ο Κορονοϊός μοιάζει με την Ισπανική γρίπη. Η Ισπανική γρίπη που εξαπλώθηκε το 1918 και θέρισε 50 εκατομμύρια ανθρώπους. Η Ισπανική γρίπη είχε σοβαρό προηγούμενο βιολογικό πόλεμο γιατί στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο τα δολοφονικά αέρια χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρον. Στην Ελλάδα το πρώτο κρούσμα του Κορονοϊού έφθασε από την Ιταλία στην Θεσσαλονίκη στις 26 Φεβρουαρίου 2020 (την χτύπησε το δεύτερο κύμα) αλλά τα ποσοστά θνησιμότητας που εμφανίσθηκαν δεν είχαν καμία σχέση με αυτά της Ιταλίας. Στην Ιταλία εμφανίζονται ξαφνικά κρούσματα στην Λομβαρδία, στην Εμίλια Ρομάνα και το Vaneto. Δηλαδή οι 3 διαφορετικές περιοχές.

Οι ομαδικές μολύνσεις που εμφανίσθηκαν δεν είχαν καμία σχέση με την Κίνα. Και στις 3 περιοχές υπάρχουν στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Η «βιτρίνα» που απλώθηκε ο Κορονοϊός. Μπορεί πρώτα τα κρούσματα να έφυγαν από την Γουχάν αλλά τα άλλα να «απελευθερώθηκαν» ταυτόχρονα σε πολλές χώρες. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπισθεί ο ασθενής μηδέν από τον οποίο ξεκίνησε ο Κορονοϊός. Στην Γουχάν η GLAXO διατηρεί ισχυρή ομάδα ερευνητών και συνεργάζεται με 2 μεγάλες κινέζικες φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με την κινέζικη κυβέρνηση.

Το εργαστήριο της Γουχάν εργάζεται πάνω σε ομάδες Κορονοϊών και στην ανάπτυξη αυτών των Κορονοϊών. Τον Μάρτιο του 2019 ένα φορτίο εξαιρετικά τοξικών ιών φεύγει από το Εθνικό Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Καναδά (NML) και καταλήγει στην Κίνα. Το NML συνεργάζεται στενά με το Ιατρικό Ινστιτούτο ερευνών μεταδοτικών παθήσεων του Αμερικάνικου στρατού, το οποίο υποστηρίζεται οικονομικά από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Άμυνας. Υπάρχει μια τριγωνική σχέση μεταξύ του Ιολογικού Ινστιτούτου της Γουχάν με το NML και τον Αμερικάνικο Στρατό. Ενώ στην Γουχάν υπάρχουν τεράστιες εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων όπως η GLAXO που συνδέεται με τους Κινέζους ερευνητές αφού πολλοί εργαζόμενοι της GLAXO στην Κίνα είναι Κινέζοι.

Υπάρχουν 5 είδη Κορονοϊού. Από αυτά το 1 είδος προέρχεται από την Γουχάν. Ο Κορονοϊός από ώρα σε χώρα έχει διαφορετική συμπεριφορά. Ο Dr Francis Boyle τονίζει ότι: «εδώ και χρόνια πολλές ανεπτυγμένες χώρες στον κόσμο αναπτύσσουν και παράγουν παράγοντες βιο-πολέμου και ιούς». Η φαρμακευτική βιομηχανία έχει εταιρικές σχέσεις με όλες τις κυβερνήσεις των ανεπτυγμένων στρατιωτικά χωρών. Στην ουσία είναι “βιομηχανικές κυβερνήσεις” που τις ελέγχουν οι πολυεθνικές εταιρείες. Στο παρελθόν είχαμε πειράματα βιολογικού πολέμου όπως το 1966 στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Οι κινέζοι κυβερνητικοί Αξιωματούχοι επενδύουν τα κεφάλαιά τους μέσω εταιρειών (διαχειριστών κεφαλαίων) των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Η Vanguard απέδωσε τον Οκτώβριο του 2020, 21 δις δολάρια σε Κινέζους κυβερνητικούς πελάτες της, κέρδη από επενδύσεις σε ακίνητα. Πολλά κεφάλαια Κινέζων κυβερνητικών είναι αποθηκευμένα σε φορολογικούς παραδείσους ή σε τράπεζες της Ελβετίας και του Λουξεμβούργου. Ενώ ο Κινέζικος στρατός συνεργάζεται στενά με πολυεθνικές όπλων και φαρμακοβιομηχανίες.

Ο Πρωθυπουργός της Αυστραλίας δήλωσε ότι: «το 80% των λοιμώξεων που συνέβησαν στην χώρα του προήλθαν από ταξιδιώτες που είχαν μολυνθεί στις ΗΠΑ». Δηλαδή αποκαλύπτει μια δεύτερη πηγή Κορονοϊού τις ΗΠΑ. Ο Κορονοϊός είναι μια τεράστια μπίζνα. Τον Ιανουάριο του 2000 το Ίδρυμα Γκέιτς έδωσε 750 εκατομμύρια δολάρια και ίδρυσε τον οργανισμό GAVI Alliance. Alliance σημαίνει συμμαχία, συνασπισμός. Ο GAVI είναι μια συμμαχία εμβολίων σε παγκόσμιο επίπεδο και ενώνει εταιρείες δημόσιας και ιδιωτικής υγείας με στόχο την αύξηση των εμβολίων στις φτωχές χώρες.

Στον GAVI συνεργάτες και χορηγοί είναι η Παγκόσμια Τράπεζα, η UNICEF και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Έτσι το Ίδρυμα Γκέιτς εξασφάλισε μονοπωλιακή εξουσία στον εμβολιασμό των τρίτων χωρών, αφού οι (δότες) κυβερνήσεις πολλών τρίτων χωρών συνεργάζονται μαζί του.

Επίσης το Ίδρυμα Γκέιτς μαζί με την Νορβηγία ίδρυσε τον Αύγουστο του 2016 στο Νταβός της Ελβετίας το Ίδρυμα CEPI (Coalition for Epidemic Preparedness Innovations) το οποίο λαμβάνει δωρεές από δημόσιες και ιδιωτικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, για την χρηματοδότηση ανεξαρτήτων ερευνητικών έργων για ανάπτυξη εμβολίων κατά των αναδυόμενων μολυσματικών ασθενειών.

Ήδη από το 2016 είχε αρχίσει η προετοιμασία για την εξάπλωση του Κορονοϊού και την παραγωγή των εμβολίων.

Ο GAVI, η CEPI και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ίδρυσαν το 2019 τον COVAX, ο οποίος θα μοιράσει τα εμβόλια για τον COVID-19 στον πλανήτη μέχρι το τέλος του 2021. Δηλαδή ήταν όλα σχεδιασμένα πριν την εμφάνιση του Κορονοϊού, αφού τα εμβόλια θα τα μοιράσει ο COVAX τον οποίο ίδρυσαν 2 εταιρείες του Ιδρύματος Γκέιτς (CAVI, CEPI) και ένας οργανισμός ο οποίος είναι υποχείριο των Φαρμακευτικών Πολυεθνικών (ΠΟΥ).

Και εδώ έρχεται το ερώτημα του τίτλου: «Είναι ο Κορονοϊός μια κορυφαία ιστορία απάτης;».

Το COVAX είναι ο πυλώνας των εμβολίων ο οποίος επιταχύνει την αναζήτηση ενός αποτελεσματικού εμβολίου για όλες τις χώρες, ταυτόχρονα υποστηρίζει την οικοδόμηση, δυνατότητα κατασκευής και προμήθειας, έτσι ώστε 2 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων να μπορούν να διανεμηθούν έως το τέλος του 2021.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει συνεισφέρει 400 εκατομμύρια ΕΥΡΩ στον COVAX. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε: «Μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 1,6 δις ΕΥΡΩ. Σήμερα η Επιτροπή συνεισφέρει 400 εκατ. ΕΥΡΩ με στόχο την συνεργασία για την αγορά μελλοντικών εμβολίων».

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν συμμετέχει στην ΜΚΟ Global Citizen η οποία έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια συγκέντρωσης οικονομικών πόρων προκειμένου να εξασφαλισθεί η καθολική πρόσβαση σε προσιτά οικονομικούς εμβολιασμούς.

Φυσικά αυτά τα 16 δις ΕΥΡΩ θα διανεμηθούν στις πολυεθνικές φαρμάκων που θα παράξουν τα εμβόλια. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει χορηγήσει ήδη στον COVAX 400 εκατομμύρια ΕΥΡΩ από τους πόρους που χορήγησαν οι πολίτες όλων των χωρών της Ευρώπης. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν κατηγορείται για σκάνδαλο διαφθοράς από την εποχή που ήταν υπουργός Άμυνας στην Γερμανία.

Η υπόθεση αφορά την απευθείας ανάθεση υπηρεσιών ύψους 200 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ στην εταιρεία συμβούλων Mckinsey. Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και η Κάτριν Σούντερ, πρώην στέλεχος της εταιρείας Mckinsey η οποία είχε ορισθεί υφυπουργός Άμυνας από την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Τον Αύγουστο του 2019 το Υπουργείο Άμυνας διέγραψε γραπτά μηνύματα από το υπηρεσιακό κινητό της Φον ντερ Λάιεν, τα οποία ήταν «αποδεικτικά στοιχεία» στην υπόθεση. Δεν γίνεσαι εύκολα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Χρειάζονται προσόντα.

Ο Κορονοϊός είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση γύρω από την οποία παίζονται παιχνίδια εξουσίας και διακινούνται τεράστια κεφάλαια. Υπάρχει μια περίπτωση να γίνεται με την συμμετοχή των κυβερνήσεων κορυφαίων κρατών του πλανήτη. Αν δεν αποκαλυφθεί πλήρως η πορεία του χρήματος και ο διαμοιρασμός της νομής της εξουσίας, θα υπάρχουν πάντα πολύ σκοτεινά σημεία στα οποία κανένας «ειδικός» δεν θα μπορεί να δώσει απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου