Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ και τόνισε ότι οι Λονδρέζοι έχουν τρωτά σημεία.

 


Λίγους μήνες αφότου μετακόμισε από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στους 16 του Europa League.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε αρχικά στο κανάλι του Ολυμπιακού: "Σίγουρα είναι κάτι ξεχωριστό. Μέχρι πριν από έναν, ενάμιση μήνα ήμουν μαζί τους. Πιστεύω πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Άρσεναλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και εμείς θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι. Συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια για να επαναληφθεί ότι έγινε πέρυσι".

Σε ερώτηση για τις διαφορές της Άρσεναλ σε σχέση με πέρυσι: "Διαφορές δεν έχει πολύ μεγάλες. Είναι ο ίδιος προπονητής. Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα με δύο τρεις προσθήκες. Είναι πολλά σημεία που πρέπει να προσέξουμε. Η Άρσεναλ έχει ποιότητα αλλά έχει σημεία να τους χτυπήσουμε και να κάνουμε ζημιά".

Τέλος αναφερόμενος στο τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση: "Το κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Πιστεύω πως και ο προπονητής έχει ήδη στον νου του την τακτική την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Σε συνδυασμό με μία καλή εμφάνιση και καλή ημέρα πιστεύω ότι έχουμε πιθανότητες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου