Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Survivor 4: Πέντε νέοι παίκτες "εισβάλλουν" την Κυριακή

 


Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Love it", όχι ένας, όχι δύο, αλλά πέντε νέοι παίκτες πρόκειται να "εισβάλουν" στο "Survivor 4" την ερχόμενη Κυριακή (21/02), φέρνοντας τα πάνω-κάτω και αλλάζοντας τις ισορροπίες των ομάδων.

Συγκεκριμένα, οι δύο από τους πέντε παίκτες θα είναι ο 31χρονος Σάκης Κατσούλης, που είναι επιχειρηματίας και ποδοσφαιριστής, και η Χριστίνα Κεφαλά, που είναι αθλήτρια, influencer και πρώην παίκτρια του "My Style Rocks".

Ο Σάκης είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας από τους Μπλε και, όπως έγινε γνωστό, είχαν κάνει μαζί τη δήλωση συμμετοχής για το "Survivor 4", αλλά λίγο μετά χώρισαν. Από την άλλη, η Χριστίνα είναι η κοπέλα με την οποία έκανε σχέση ο Σάκης μετά τον χωρισμό του με τη Μαριαλένα. Ωστόσο, το ειδύλλιό τους δεν κράτησε πολύ, αφού πληροφορίες αναφέρουν πως χώρισαν στις αρχές της χρονιάς. Το ενδιαφέρον είναι ότι και οι δύο παίκτες θα μπουν στην μπλε ομάδα.

Και οι τρεις παίκτες (Μαριαλένα, Σάκης, Χριστίνα) έχουν κάνει δηλώσεις για τις μεταξύ τους σχέσεις στην κάμερα του "Love it" και θα προβληθούν την ερχόμενη Δευτέρα (22/02).

Όσο για τους άλλους τρεις παίκτες, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματά τους. Παρόλα αυτά, ίσως να δούμε τα πρόσωπα που ακούστηκαν την προηγούμενη βδομάδα, που ήταν τα εξής:

  • Η 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη, καθηγήτρια πιλάτες και χορεύτρια. Είχε συμμετάσχει και στο Dancing With The Stars.
  • Ο 24χρονος Παύλος Γαλακτερός, ηχολήπτης και γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα, Νάσου Γαλακτερού.
  • Ο Γιώργος Ταβλαδάκης

πηγη   News247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου