Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη ξανά στη λίστα των φαβορί για Όσκαρ!

 Eνημερωση απο Σπύρο Καγκαδη

Η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη ξανά στη λίστα των φαβορί για Όσκαρ!

Αν και δεν είχε την υποστήριξη από κάποια από τις μεγάλες κινηματογραφικές εταιρείες παραγωγής του Χόλυγουντ η ταινία "The Outpost" του Λευκαδίτη Ελληνοαμερικανού παραγωγού Γιάννη Καλαφάτη έχει καταφέρει να φέρει πολλές διακρίσεις στην χρονιά που μας πέρασε!

Καταρχάς, με το που έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2020, στο διαδίκτυο και σε ελάχιστες κινηματογραφικές αίθουσες λόγω της πανδημίας του Κορονοϊού, κατάφερε να βγει σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό Forbes πρώτο στις διαδικτυακές πωλήσεις χαρίζοντας χαμόγελα στους αξιόλογους συντελεστές του σ' αυτή την τόσο δύσκολη εποχή!

Μάλιστα, εξ αρχής υπήρξαν δημοσιεύματα ότι η ταινία "The Outpost", που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα στο πόλεμο του Αφγανιστάν όπως περιγράφονται στο ομότιτλο βιβλίο του επιφανούς δημοσιογράφου του CNN Jake Tapper, θα διακριθεί στις κινηματογραφικές βραβεύσεις των Όσκαρ καθώς αποσπούσε παντού διθυραμβικές κριτικές.

Πρόσφατα, η ταινία "The Outpost" του Γιάννη Καλαφάτη κέρδισε από το έγκριτο Αμερικανικό οργανισμό "National Board of Review" τη διάκριση να συμπεριληφθεί στις 10 καλύτερες ανεξάρτητες παραγωγές της χρονιάς!

Όπως λέει σε σημερινό δημοσίευμα του το διάσημο περιοδικό Variety έχει δημιουργήσει συζητήσεις (Academy Award Buzz) για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ που θα ανακοινωθούν στις 15 Μαρτίου 2021!

Πιο συγκεκριμένα το περιοδικό Variety σε πρόσφατο δημοσίευμα του με αναφορά στην ταινία  "The Outpost" στο τίτλο του άρθρου του το κατατάσσει την πρώτη λίστα των υποψηφίων ταινιών στις προβλέψεις του για Όσκαρ Καλύτερου Ήχου! Παλαιότερα θυμόμαστε ότι το ίδιο περιοδικό σε γενικότερο άρθρο του είχε συμπεριλάβει την ταινία στις 10 καλύτερες της χρονιάς! Όπως επίσης την κατάταξη της ταινίας, αν και αουτσάιντερ, σε 11 κατηγορίες για Όσκαρ!

Τώρα που η ώρα της αλήθειας των υποψηφίων ταινιών για Όσκαρ πλησιάζει ευχόμαστε όλοι στον Γιάννη Καλαφάτη και όλους τους υπόλοιπους άξιους συντελεστές της ταινίας κάθε επιτυχία στις δύσκολες αν και εξαιρετικά αξιόλογες δημιουργικές προσπάθειες τους!

Σπύρος Καγκάδης

https://variety.com/feature/2021-oscars-best-sound-predictions-1234773085/

https://variety.com/2021/film/news/world-war-2-spearhead-movie-paul-tamasy-eric-johnson-1234910391/

https://variety.com/2021/film/awards/2021-national-board-of-review-winners-da-5-bloods-1234892415/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου