Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Αιντχοφεν - Ολυμπιακος 2-1

 


Στο 15ο λεπτό κατέγραψε την πρώτη του τελική ο Ολυμπιακός. Η αδύναμη κεφαλιά του Αραμπί πέρασε άουτ. Είχε προηγηθεί μπαλιά του Μπρούμα, μέσα από την περιοχή και δεξιά.

στο  23"   ο Ζάχαβι, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό. Ο Τόμας εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Ισραηλινός φορ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ο Ζάχαβι ήταν αμαρκάριστος και νίκησε τον Σα, ο οποίος απέτυχε να μπλοκάρει, παρότι η μπάλα πήγε χαμηλά, πάνω στα χέρια του.
Στο   44  2:0

ΓΚΟΛΑϊντχόφεν

Εράν Ζάχαβι

Δευτερο ημιχρονο:

Φοβερή ενέργεια του Μπρούμα από δεξιά. Ο Πορτογάλος έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καμαρά έκανε αριστερό σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα βρήκε στη βάση του δεξιού δοκαριού. Ο Λαλά πήρε το ριμπάουντ, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Φεργκέβερ. Σπουδαία ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 50'.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο. Το ματς έχει ρυθμό, οι δύο ομάδες φεύγουν γρήγορα στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έχει την κατοχή της μπάλας και πιέζει για να μειώσει.!


Ο Ολυμπιακός είχε τη μεγάλη του στιγμή στο 50' με το δοκάρι, αλλά έκτοτε η PSV τον έχει "σπρώξει" μακριά από την περιοχή της  και στα τελευταία 10 λεπτά οι ερυθρόλευκοι περισσότερο απειλούνται παρά απειλούν.

Ηδη φτασαμε στο 74.

Δεύτερο δοκάρι για τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Φορτούνης στο 78' εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο. 

Ο Μάλεν έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, από τον άξονα, η μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Σα. Απειλεί η PSV στο 86'.

2:1

ΓΚΟΛΟλυμπιακός

Αχμέντ Χασάν

Ο Ολυμπιακός σκοράρει! Οι ερυθρόλευκοι πετυχαίνουν γκολ πρόκρισης. Ο Φορτούνης έκανε τη σέντρα από αριστερά με το αριστερό, ο Αραμπί έκανε την κεφαλιά, ο Εμβογκό απέκρουσε, αλλά ο Χασάν πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 88'.


τελος αγωνα ,, και τεραστια προκριση στους 16!

Στο Μπάσκετ  , ομως δεν τα καταφερε ο θρυλος!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου