Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Με δυνατά ονόματα έρχονται τα Βεργώτεια το Σάββατο 15/5

ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2021 - Το πρώτο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου θα γίνει στην Κεφαλονιά! (Το Πρόγραμμα)


Τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ επιστρέφουν το Σάββατο 15 Μαΐου στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου με μεγάλα ονόματα και ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη.

Οι αγώνες διοργανώνονται για 6η χρονιά από την Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, τον Δήμο Αργοστολίου, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ιονίων Νήσων και το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή.

Τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ είναι από πέρυσι στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου και τελούν υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει 5 αγωνίσματα ανδρών και 4 γυναικών. Από τις μέχρι στιγμής συμμετοχές ξεχωρίζουν αυτές των πρωταθλητών Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου και Βούλας Παπαχρήστου, που μαζί με τον προπονητή τους Γιώργο Πομάσκι, θα ξεκινήσουν την αγωνιστική τους προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο από την Κεφαλονιά.

Ο Τεντόγλου, αν και τραυματίας, κέρδισε το Πανευρωπαϊκό Κλειστού Στίβου τον Μάρτιο στην Πολωνία με 1 μόνο άλμα στα 8.35μ. Παρότι έχει αναρρώσει πλήρως, δεν θα κάνει μήκος στα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ, αλλά θα τρέξει στα 100μ! Η Βούλα Παπαχρήστου θα είναι φυσικά το μεγάλο όνομα στο μήκος γυναικών, μαζί με την Σπυριδούλα Καρύδη από την Κέρκυρα. Φαβορί για το μήκος ανδρών είναι ο Δημήτρης Τσιάμης.

Στα 100μ γυναικών ξεχωρίζει η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ραφαέλας Σπανουδάκη με ατομικό ρεκόρ 11.27. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Γκαραγκάνης (2ος Πανελληνιονίκης 2020 - επίδοση 10.43).

Στο ύψος, στους άνδρες, οι Βασίλης Κωνσταντίνου από Κύπρο - με ατομικό ρεκόρ 2.28, Αντώνης Μέρλος και Jasmin Halili από Σερβία ετοιμάζονται για μεγάλες πτήσεις. Στο ύψος γυναικών η Mariya Voukovic από το Μαυροβούνιο η Τατιάνα Γκούσιν και η Ιωάννα Ζάκκα μας υπόσχονται όμορφο θέαμα και μεγάλες επιδόσεις.

Πολύ αναβαθμισμένη θα είναι και η σφαιροβολία ανδρών, με τον πρωταθλητή Ελλάδας Οδυσσέα Μουζενίδη, να ψάχνει για βολές πάνω από 20μ και από κοντά τους Τάσο Λατιφλάρι και Bogdan Zdravkovic από Σερβία.

Τα ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2021 θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Σοφία Σακοράφα.

Το Μίτινγκ ξεκινά στις 5.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά από το IONIAN TV και με ρεπορτάζ από την ΕΡΤ.

Λόγω υγειονομικών πρωτοκόλλων δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα παιδικά αγωνίσματα, ούτε θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες.

Η Γυμναστική Εταιρεία Κεφαλληνίας εύχεται στους αθλητές και στις αθλήτριες καλή διαμονή στο νησί μας και καλή επιτυχία στους αγώνες!

 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΙΤΙΝΓΚ ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2021

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΜΑΪΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΩΤΗΣ»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΩΡΑ

ΔΡΟΜΟΙ

ΑΛΜΑΤΑ

ΡΙΨΕΙΣ

17.45

 

ΥΨΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

 

18.00

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ

18.15

100μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΗΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

18.30

100μ. ΑΝΔΡΩΝ

 

ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ Κ18

18.45

 

ΥΨΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

18.50

80μ. ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ Κ16

 

 

19.05

80μ. ΑΓΟΡΙΩΝ Κ16

ΜΗΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ

 

19.20

200μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

 

19.35  ΠΗΓΗ  

400μ. ΑΝΔΡΩΝ

inkefalonia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου