Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

Στην Κεφαλονιά γυρίσματα του Γερμανικού Bachelor!

 Από τον Χρήστο Λαμπράκη  -  inkefalonia.gr

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες πολυπληθής αποστολή της γερμανικής τηλεόρασης , πραγματοποιώντας γυρίσματα για το δημοφιλές reality show “Bachelor”.

Η αποστολή αφίχθη πριν από δυο ημέρες και αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον έως τις 10 Ιουνίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , οι διαγωνιζόμενοι διαμένουν σε πολυτελείς βίλες στα Σβορωνάτα , ενώ η παραγωγή (τεχνικοί κλπ) σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Αργοστολίου.

Σύμφωνα με το σενάριο, μια εντυπωσιακή γυναίκα, μέσα από διάφορες δοκιμασίες  αναζητά τον.. άνδρα τη ζωής της ( ; ) , ένα σενάριο ανάλογο με την ελληνική εκδοχή που προβλήθηκε πρόσφατα στον ALPHA , αλλά σε αντιστροφή.

Ανεξάρτητα από την χαμηλή στάθμη της ποιότητας του εν λόγω τηλεοπτικού προϊόντος , η παρουσία της γερμανικής παραγωγής αποτελεί μια πολύ σημαντική διαφημιστική προώθηση της Κεφαλονιάς στην Γερμανική αγορά.

Όπως μαθαίνουμε, γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε πολλές περιοχές της Κεφαλονιάς , μεταξύ των οποίων δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Μελισσάνη και το Φισκάρδο, αλλά και άλλες πιο απομονωμένες περιοχές.

Χθες, η παραγωγή βρίσκονταν στο Λουρδά και τον Πλατύ Γυαλό.

Τέλος να υπογραμμίσουμε , ότι η περσυνή εκδοχή του προγράμματος γυρίστηκε στην Κρήτη, ενώ είθισται η πλειοψηφία των γυρισμάτων να μην γίνονται στην Γερμανία αλλά σε διαφορές άλλες χώρες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου