Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Ισως μετα τον εμβολιασμό του , ο Αντιπεριφεριάρχης να θυμηθεί ενα ξεχασμένο μερος στην περιοχη μας "Κορωνοι,, "

 


Αντιπεριφερειάρχης: “Κάθε εμβόλιο μας φέρνει πιο κοντά στην ελευθερία αλλά και στην κανονική ζωή μας. Ευχαριστούμε όλους τους υγειονομικους για τη προσφορά τους”
Διαβάστε τη συνέχεια: https://kefaloniamagazine.gr/.../antiperifereiarchis.../


και πολλοι οι σχολιασμοι πανω στην χθεσινη επιστολη του Προεδρου Πορου "Οδυσσέα"

  • Makis N. Simotas
    Αγαπητέ Οδυσσέα,
    Στην επιστολή σου τα λες πολύ σωστά, όμως όπως έχεις αντιληφθεί τα τελευταία 15 χρόνια που είσαι μόνιμα στην Κεφαλονιά έχει γίνει τόση προσπάθεια και το μόνο που έγινε ήταν το κομμάτι Αννινατα Ασπρογερακας γιατί υπήρξε συγκεκριμένη πίεση και συγκεκριμένη θέληση από κάποιους. Επιπλέον ο δρόμος αυτός δεν μπορεί πλέον να συντηρηθεί μόνο με μπαλώματα. Άρα μην περιμένεις να γίνει κάτι, η περιοχή θα είναι καταδικασμένη για πολλά χρόνια ακόμα. Και είναι ένα πολύ ωραίο προεκλογικό πάντα τέχνασμα για όσους πιστεύουν στα Αννινατα και στον Ασπρογερακα. Μακάρι να γίνει, αλλά η περιοχή μας βρίσκεται πάντα σε τελευταία προτεραιότητα!!!
    Καλημέρα
    2

  • Χαρά Ζεπάτου
    Μπράβο
     στην προσπάθεια. Ελπίζω ο περιφεριαρχης να ενεργήσει με σοβαρότητα κ ευθύνη
    1

  • Vasilis Antzoulatos
    Καίριας σημασίας έργο για όλους τους κατοίκους του Πόρου. Είναι άμεση ανάγκη να γίνει και ήδη έπρεπε να έχει γίνει από πολλά χρόνια πριν. 
    Μπράβο
     στην προσπάθεια  Odysseas Galiatsatos και ελπίζουμε να γίνει σύντομα για το καλό όλων των κατοίκων του Πόρου
    3

  • Babis Simotas
    Ο μοναδικός μη ασφαλτοστρωμένος επαρχιακός δρόμος στη Κεφαλονιά
    2

  • Vasilis Koulikas
    Καιρός είναι να γίνει. Τόσα χρόνια απραξίας. Τόσα χρόνια μισές δουλειές. Ευκαιρία για τον τουρισμό αλλά και για τους κατοίκους της περιοχής. Και ποιος ξέρεις ίσως αυτός ο οικισμός σε μερικά χρόνια να γίνει το στολίδι της Κεφαλλονιάς.
    5

  • Κατερινα Μητσιου
    Πολυ καλη ενεργεια!! επρεπε να εχει γινει απο καιρο!! Καλη υλοποίηση!

Mirto Koylika-Metaxa

Καταρχάς 
Μπράβο
 για αυτή σας την ενέργεια...
Εγώ με την σειρά μου εύχομαι και ελπίζω στην αποκατάσταση του συγκεκριμένου οδικού δικτύου Πόρου - Αννινατα. Ένα έργο που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και χρόνια. Μιλάμε για έναν τόπο όπου υπάρχουν αμέτρητες αναμνήσεις και που προσπαθούμε κάθε χρόνο με την παρουσία μας να είμαστε εκει... Μία περιοχή η οποία θα μπορούσε ήδη να έχει αξιοποιηθεί.
Οπότε Κ. Αντιπεριφερειάρχη παρακαλώ πολύ να κοιτάξετε με προσοχή το παραπάνω αίτημα γιατί όπως βλέπετε το στηρίζουμε όλοι.
Ελπίζω να κάνετε και εσείς το ίδιο!!!
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων
Ολυμπια Τραυλου
Και ο δρόμος Αγιος Γεώργιος - Ασπρογέρακας 2 χλμ, που ξεκίνησε ο Σ. Κουρής, αλλά δεν πρόλαβε να κάνει τσιμεντόστρωση είναι πολύ σημαντικός, γιατί συντομεύει την απόσταση πρός Αργοστόλι και είναι ασφαλής διέξοδος σε περίπτωση κινδύνου. Η συγκέντρωση 300 υπογραφών το 2006 και 2018 αφορούσε ακριβώς αυτό το αίτημα. Αιτούμαστε και πάλι σύντομη τσιμεντόστρωση του τμήματος αυτού, γιατί είναι η ταχύτερη πρόσβαση στον Ασπρογέρακα.

  • Ολυμπια Τραυλου
    Έστω να ασφαλτοστρωθεί σύντομα από ΑΓ. Γεώργιο μέχρι Κουρμογένη, τα κυπαρίσια, ούτε 1 χλμ δεν είναι κ. Οδυσσέα. Το ξέρω ότι κάνετε το καλύτερο για την περιοχή μας. Ας μην το αφήσουμε αυτό το κομμάτι, να διαιωνίζετε η κατάσταση.... είναι κρίμα. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την προσπάθεια που κάνετε.
    • Dionisis Papagrigoratos
      Οδυσσεα καλησπερα!!Ευχομαι καλη συνεχεια στο εργο,ειναι κατι που επρεπε να εχει γινει πριν πολλα χρονια,ειναι οι μονοι δρομοι στην Κεφαλονια που ειναι χωματοδρομοι τουλαχιστον να τσιμεντωθει!Ο δρομος Πορο-Ασπρογερακα Ασπρογερακα -Φανιες και Ασπρογερακα-Αι Γιωργη χρησιμοποιειται καθημερινα και ειναι απαραιτητη η υλοποιηση του εργου αυτου,καλη δυναμη!!
      4

    • Mixalhs Aggelatos
      Καλή ενέργεια πήρε χρόνια μέχρι να γίνει.. αντε με το καλό γρήγορα αυτά τα έργα είναι τα ποιο όμορφα μέσα στην περιοχή μας και απαρατήρητα για κάποιους που έχουν μια πέτρα τουλάχιστον εκεί...
    • Tasos Dionisatos
      Ελπίζω να γίνουν τα έργα άμεσα στο όμορφο νησί. Και να μπουν φωτα στον δρόμο απο πόρο μέχρι Αργοστόλι

  • Matoula Angelatou
    Στοχευμένη πρωτοβουλία για ένα θέμα που απασχολεί εδώ και καιρό τους κατοίκους του Πόρου και όχι μόνο. Θα αναβαθμίσει τον Πόρο και την περιοχή Ασπρογέρακα και Αννινάτων τόσο από θέμα εξυπηρέτησης όσο και από θέμα ασφάλειας. 
    Συγχαρητήρια
     για την πρωτοβουλία
    3

  • Loukia Metaxa Armodorou
    Συγχαρητήρια
     . Ελπίζω και εύχομαι να υλοποιήθει η επιθυμία όλων μας .Είναι πανέρφα τα χωριά μας και είναι κρίμα να υπάρχει τέτοια αδιαφορία.... Η αδιαφορία των πολιτικών μας από το 1953 και έπειτα είχε ως αποτέλεσμα να εγκαταλειφθούν τα χωριά αυτά. Αργότερα η φωτιά του 1986 είχε ως αποτέλεσμα να φύγουν και οι τελευταίοι αναπομειναντες.... αυτοί ήταν οι γονείς μου.... Σ'αυτή την καταστροφική φωτιά από θαύμα γλύτωσε η μαμά μου με τα πέντε εγγόνια που τα φιλοξενούσε τρεις μήνες κάθε καλοκαίρι. Εύχομαι ο κύριος αντιπεριφερειάρχης να ευαισθητοποιηθεί από την επιθυμία όλων μας και να βοηθήσει στην υλοποίηση αυτού του έργου ...Εξ'αλλου είναι απαραίτητος αυτός ο δρόμος για λειτουργικούς λόγους σε περίπτωση που συμβεί κατι στο στενό του Πόρου δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.ειναι τραγικό να κάνουν τόσα χιλιόμετρα τα αυτοκίνητα για να φτάσουν στο Αργοστόλι μέσω Σκάλας. Χρόνια ζούμε με αυτή την ελπίδα....Δεν είναι τεράστιο έργο και ασύμφορο Άντε να είναι όλο έξι χιλιόμετρα. Πόρο Ασπρογέρακα Άγιος Γεώργιος και Φανιες. Καλή συνέχεια.
    3

  • Mirto Koutsimani
    Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία
    2

  • Mairh Atsarou
    Μακάρι να γίνει για να υπάρχει επιτέλους εύκολη πρόσβαση..... 
    Μπράβο
     για τις ενέργειες!!!!!
    3

  • Evanzeli Lily
    Εν όψει 2021 ο δρόμος θα έπρεπε ήδη να λειτουργεί!!
    1

  • Tzogia Atsarou
    Μπράβο
     για την πρωτοβουλία και τον αγώνα.Ελπιζω να εισηγηθει το αιτημα όλων εμάς γιατί είναι σημαντικό έργο τόσο για την ασφάλεια των κατοίκων όσων και για την αξιοποίηση των ποιων ομορφων χωριων της Κεφαλλονιάς

  • Dimitrios Koulikas
    Ελπίζω ο κύριος αντιπεριφερειάρχης να λάβει σοβαρά υπόψην την επιθυμία όλων των κατοίκων των ανώτερων περιοχών που περιμενούν χρόνια ολοκληρα την κατασκευή αυτού του δρόμου. Καλό σας βράδυ.
    2
  • Dimitrios Nikas
    H τσιμεντοποιηση ειναι υποβαθμιση.
    Υπαρχουν 1000 τροποι να αναδειξεις μια περιοχη.
    Πχ πεζοπορικη διαδρομη.
    1
  • George Sotos
    Ένα έργο που θα πρέπει η περιφέρεια να προγραμματίσει και να υλοποιήσει το συντομότερο. Ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί ανάγκες των κατοίκων και των επαγγελματιών Πόρου, Ασπρογέρακα και Σκάλας, και με την πραγματοποίηση του έργου θα περέχει ασφαλή μετάβαση προς τις περιοχές αυτές. Θα πρέπει η περιφέρεια να κατανοήσει ότι η συντήρησ και βελτίωση του οδικού δικτύου της περιοχής θα αναβαθμίσει τόσο το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων όσο και τις υπηρεσίες που παρέχονται κατά την τουριστική περίοδο.
    • Anastasia Gastari
      Μπράβο για την πρωτοβουλία ! Εύχομαι σύντομα το έργο να πραγματοποιηθεί !
      3

    • Kristina Voultepsis
      Συγχαρητήρια
       για την πρωτοβουλία!
      2

    • Anestis Mintos
      Συγχαρητήρια
       για αυτή σας την κίνηση!
      Όλα αυτά τα χρόνια εισπράττουμε μια αδιαφορία για τον συγκεκριμένο επαρχιακό δρόμο ο οποίος έπρεπε να έχει γίνει τόσα χρόνια.
      Ελπίζω ο Κ. Αντιπεριφερειάρχης να πάρει τις σωστές αποφάσεις και να δρομολογηθεί το έργο αυτό σύντομα.
      Ας πάρει κάποιος επιτέλους την ευθύνη για τον συγκεκριμένο έργο! Χρόνια το περιμένουμε!!!
      Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!!!
      3

    • Malamo Baltouma
      Συγχαρητήρια
       για τις ενέργειες. Εύχομαι σύντομα να υλοποιηθούν!

  • Ele Met
    Συγχαρητηρια! Επιτελους! ειναι ενα εργο που επρεπε να γινει εδω και πολλα χρονια
Παναγης Μεταξας
Η καλη μερα φαινεται απο την αυγη! Ειμαι σιγουρος οτι ο Σταυρος Τραυλος δεν θα μας απογοητευσει. Καλη συνεχεια, Σταυρο
  • Ολυμπια Τραυλου
    ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ, ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΣ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    1

  • Γιωργος Γκιαφης
    Νομιζω θα υπάρχει επιδότηση ,, σε οσους θελουν να ανακατασκευασουν παλια σπιτια εκει


    Έχει επιλεγεί η ταξινόμηση "Τα πιο σχετικά", συνεπώς κάποιες απαντήσεις μπορεί να έχουν εξαιρεθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου