Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Η μεγάλη σημασία της παρέμβασης στο Σαρακήνικο στον Πόρο & η καθοριστική συνεισφορά 5 παραγόντων

 


Επ’ ευκαιρίας της ανάρτησή σου κ. Πρόεδρε, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η παρέμβαση στο Σαρακήνικο – μικρή σε μέγεθος αλλά με μεγάλη σημασία για την ορθή διευθέτηση της κίνησης των οχημάτων από τον Πόρο προς τη Σκάλα και το αντίστροφο – είχε πολύ υψηλό βαθμό διοικητικής δυσκολίας και για αυτό οφείλουμε να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε:
1. Τον υπάλληλο της Δ/νσης Προγραμματισμού κ. Χαράλαμπο Τουμάση και τους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για την εκπόνηση της μελέτης.
2. Τον υπάλληλο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γεράσιμο Φιλιππάτο και τους ιδιώτες Μηχανικούς κ. Χρήστο Κουνάδη και Βίκη Άννινου για την διόρθωση της χάραξης της οδού κατά 8m καθώς ο υφιστάμενος χωματόδρομος δρόμος είχε λανθασμένη όδευση σε σχέση με τα προβλεπόμενα από το εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο του Πόρου.
3. Την προϊσταμένη της Δ/νσης Δασών Κεφαλληνίας κ. Άννα Λύτρα για την επίπονη προσπάθεια διόρθωσης των Δασικών Χαρτών καθώς η περιοχή διέλευσης της οδούς εμφανιζόταν στους αναρτημένους Δασικούς Χάρτες ως Δασική έκταση.
4. Τον προϊστάμενο της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Κεφαλληνίας κ. Γρηγόρη Γρηγορακάκη για τις χρήσιμες συμβουλές του και για την διευθέτηση των ζητημάτων που άπτονταν του Αρχαιολογικού Νόμου.
5. Τους παρόδιους ιδιοκτήτες για την κατανόηση και την συνεισφορά τους στην διόρθωση της χάραξης του δρόμου. Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσει η οριστική τακτοποίηση των οικοπέδων τους για να καταστούν οικοδομήσιμα με την σημειακή τροποποίηση του σχεδίου του οικισμού του Πόρου.
Σχόλιο του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Διονύση Μινέτου στα σόσιαλ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου