Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

25η Μαρτιου στην Ιθακη με δυνατο Πασοκ!

 

N.E. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής

Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Αργοστόλι, 25.3.2023

Το Μήνυμα της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής για την 25η Μαρτίου.

Η σημερινή ημέρα μας γεμίζει με υπερηφάνεια και πίστη για να ανταποκριθούμε στα προτάγματα της εποχής μας. Υποκλινόμαστε μπροστά στη θυσία των Αγωνιστών του 1821, που έδωσαν υπόσταση στον άσβεστο πόθο για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία.

Τιμώντας την 25η Μαρτίου 1821, ορόσημο της Αναγέννησης του Λαού μας, οι Υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Κινήματος Αλλαγής στο Νομό μας, Γεωργία Καππάτου, Λευτέρης Κρητικός και Σταύρος Τουλάτος, παρέστησαν στην Ιθάκη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, εν συνεχεία στην Επιμνημόσυνη Δέηση, τη κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων και ακολούθως στη μαθητική παρέλαση, μαζί με το Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύσιο Στανίτσα και τις τοπικές αρχές.

Στο Αργοστόλι, στεφάνι κατέθεσε στο Μνημείο Ηρώων στο Νάπιερ, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Χρήστος Θεοδωρακάτος και στο Ληξούρι ο Γραμματέας της Τ.Ο. Έκτορας Αντωνάτος.

Ενωμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά. Ενωμένοι και δυνατοί απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική μας ανεξαρτησία. Ενωμένοι μπορούμε να στοχεύουμε ψηλά. Χρόνια πολλά Ελλάδα! 
...









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου