Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Νέες απευθείας πτήσεις Παρίσι – Κεφαλονιά

 

Δημοσιογράφοι και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς της Γαλλίας είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον υπέροχο τουριστικό προορισμό της Κεφαλονιάς σε ειδικά αφιερωμένη εκδήλωση που διοργάνωσε η Τουριστική Επιτροπή σε συνεργασία με την Υπηρεσία ΕΟΤ Γαλλίας στο Pavillon Elysée, κεντρικό χώρο εκδηλώσεων στο Παρίσι, την περασμένη Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023.

Η κα Μαρίνα Βεργωτή

Με αφορμή την απευθείας αεροπορική σύνδεση της Κεφαλονιάς με το Παρίσι, με δυο πτήσεις την εβδομάδα (για την περίοδο 22/04/2023 – 28/10/2023) από την αεροπορική εταιρεία Transavia, η εκδήλωση ανέδειξε το νησί της Kεφαλονιάς, παρουσιάζοντας το εξαίρετο φυσικό κάλλος του, τη γαστρονομική του ταυτότητα, την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του.
Για την αεροπορική σύνδεση μίλησε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Transavia, κος Nicolas Henin, τονίζοντας πως η εταιρεία είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη με την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση στις κρατήσεις για την Κεφαλονιά. Στο χαιρετισμό της η Ειδική Σύμβουλος Τουρισμού και Υπεύθυνη ∆ημοσίων Σχέσεων της Τουριστικής επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου Κεφαλονιάς, κα Μαρίνα Βεργωτή, δήλωσε ότι το άνοιγμα του προορισμού στη γαλλική αγορά σηματοδοτεί ένα γεγονός ιστορικής σημασίας για το νησί και επιβεβαιώνει τη δυναμική του προορισμού, ενώ η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, κα Δήμητρα Βοζίκη πραγματοποίησε μια πλήρη παρουσίαση του προορισμού, συγκεντρώνοντας την ενθουσιώδη ανταπόκριση των καλεσμένων.

Με την Ελλάδα να παραμένει μεταξύ των πρώτων σε προτίμηση ταξιδιωτικών προορισμών στη Γαλλία, οι δημοσιογράφοι και επαγγελματίες που παρέστησαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο δυναμικό προορισμό, για τον οποίο πολλοί εξ’αυτών εξέφρασαν την πεποίθηση ότι θα αποδειχθεί δημοφιλής για τους Γάλλους τουρίστες.
Μάλιστα, λίγες μέρες μετά την εκδήλωση, στις 24 Μαρτίου 2023, δημοσιεύθηκε στο διαδυκτιακό τουριστικό μέσο, Mister Travel, άρθρο αφιερωμένο στην Κεφαλονιά και την απεθείας πτήση από Παρίσι, που επιμελήθηκε η παρούσα στην εκδήλωση δημοσιογράφος κα Evelyne Dreyfus, η οποία θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά στα πλαίσια εκτενέστερου αφιερώματος για τον προορισμό μέσα στο 2023.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η Α’Γραμματέας της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Παρίσι, κα Αλεξάνδρα Ματζίλα, καθώς και φορείς του τουρισμού της Κεφαλονιάς, όπως ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης, κος Γεράσιμος Τιμοθεάτος, η Επίτιμη Πρόξενος της Γαλλίας στην Κεφαλονιά, κα Εμμανουέλα Σιναγρά, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Αργοστολίου κος Σταύρος Κoρκός-Κουρής.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους σε τοπικά προϊόντα για την υλοποίηση της εκδήλωσης τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς (ΣΟΚ), το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης, τους τοπικούς παραγωγούς Αθηνά Μεταξάτου, Μαρίνα Γαλιατσάτου και Opuntia Kefalonia.

Εκ της Τουριστικής Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου