Σήμα Facebook

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΙΑΦΗΣ | κινητο 6907471738


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΟΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Συνεχή Ροή Ειδήσεων από το νησί

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Λευτέρης Κρητικός: Στην Ιθάκη, μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη κεντρική πολιτική εκδήλωση (εικόνες)

 

ENHMΕΡΩΣΗ ΑΠΟ  Λευτέρη  Γ. Κρητικό 

ΑΛΛΑΓΗ
Νιώθουμε περηφάνεια που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα στο Νομό μας, που πραγματοποιεί συνεχόμενες εκδηλώσεις με μεγάλη ανταπόκριση. Ενωμένοι οι Υποψήφιοι Βουλευτές και τα Μέλη μας, συναντάμε ξανά τη Κοινωνία!
Ξεκινήσαμε στο Αργοστόλι (Capitol, Mouikis), συνεχίσαμε στις Βασιλικάδες Ερρίσου (Cafe Ektos), στα Καμιναράτα (Κοινότητα), στη Σκάλα (Πνευματικό Κέντρο), ταξιδέψαμε στην Αθήνα (Electra Metropolis), σήμερα στο Θιάκι (Δημοτικός Κινηματογράφος).
Η Πολιτική δεν είναι ένας ατομικός αγώνας 100μ., αλλά ένας συλλογικός Μαραθώνιος. Συλλογικά, με πίστη στο ψηφοδέλτιο μας και σε όλα τα νέα στελέχη που αγκάλιασαν τις οργανώσεις μας το περασμένο Μάιο, προχωράμε σταθερά και με αξιοπρέπεια.
Σκοπός μας δεν είναι να υφαρπάξουμε τη ψήφο των συμπολιτών μας, για να συνεχίσουμε τη ζωή μας στην Αθήνα. Τα νησιά μας δεν είναι για εμάς ένας τόπος ευκαιριακής παραμονής ενόψει εκλογών. Επιλέξαμε να ζήσουμε μόνιμα σε αυτά με τις οικογένειες μας, να εργαστούμε σε αυτά, να εργαστούμε για αυτά.
Στην Ιθάκη, μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη κεντρική πολιτική εκδήλωση. Η τοπική κοινωνία μας τίμησε με τη παρουσία της. Όλες οι Γενιές της Παράταξής μας, μαζί στο κοινό αγώνα, με ανιδιοτέλεια και παραταξιακή συνείδηση. Άνθρωποι με τιμιότητα και ιδεολογία, που δε ζήτησαν τίποτε σε προσωπικό επίπεδο από το χώρο μας και που ποτέ δεν τον εγκατέλειψαν.
Συζητήσαμε για το σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας, ανταλλάξαμε απόψεις και προβληματισμούς, αγκαλιαστήκαμε στο κλείσιμο της εκδήλωσης, συνεχίσαμε τη κουβέντα στους δρόμους. Έτσι δημιουργούνται οι παρέες, έτσι μεγαλώνει ένας πολιτικός χώρος, έτσι το κόμμα μετατρέπεται σε Κίνημα, έτσι γεννιέται η Αλλαγή.
Όλες οι αντιδ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου